۵ نکته مهی که باید هنگام دم کردن قهوه ترک، رعایت شود
شاید به نظر شما هم برسد که تهیه کردن یک قهوه ترک کار هر کسی نیست! یا جایی قهوهی ترک خورده باشید و فقط طعم آن زیر زبانتان باشد و گمان کنید که خودتان هیچوقت نمیتوانید یک قهوه ترک عالی دم بیاورید! قهوه درست کردن ترفندهای خاص خودش را دارد که اگر هر کدام رعایت نشود یک جای کار میلنگد.
به گزارش راهنماتو، قهوه ترک یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین قهوهها در کل دنیاست. فوتهای کوزهگری دارد که باید حتما آنها را رعایت کنید. اما آیا میدانید برای داشتن یک قهوه ترک خوب، اصیل و فوقالعاده چه باید کرد؟ ۵ نکته را باید هنگام دم کردن قهوه ترک در نظر بگیرید و مطمئن باشید که با اجرای آنها همه به سراغ قهوههای شما خواهند آمد و دیگر خودتان هم طعم قهوههایتان را با هیچ کجا عوض نخواهید کرد!
۱- استفاده از آب سرد
هنگام درست کردن قهوه ترک باید حتما از آب سرد استفاده کنید تا عمل دمآوری قهوه به خوبی انجام بشود.
۲- مقدار قهوه
برای اینکه یک قهوهی ترک فرداعلا داشته باشید باید به ازای هر فنجان قهوه ۲ قاشق مرباخوری قهوه ترک داخل ظرف بریزید. میزان قهوه خیلی اهمیت دارد. پس بیشتر یا کمتر از این نتیجهی خوبی به شما نخواهد داد.
۳- قهوه جوش مسی
اگر برای دم کردن قهوه از قهوه جوش مسی استفاده کنید نتیجه خیلی بهتری خواهید گرفت. طعم قهوه در آن بی نظیر خواهد شد پس در قدم اول برای خودتان یک قهوهجوش مسی تهیه کنید.
۴- استفاده از قند یا شکر
هنگامی که قهوه و آب را داخل قهوه جوش ریختید یک حبه کوچک قند یا مقدار خیلی کمی هم شکر داخل آن بریزید تا یک قهوهی اصیل و کاردرست به شما تحویل بدهد. البته اگر قهوهی شیرینتر دوست دارید دیگر با خودتان است که چه میزانی آن را شیرین کنید، ولی حتما هنگام دمآوری یک حبه قند را فراموش نکنید!
۵- قهوه تازه و خوب آسیاب شده
صرف نظر از برند قهوه، این مساله خیلی مهمتر است که قهوه شما تازه رُست شده باشد و حسابی نرم باشد. خوب آسیاب کردن قهوه در نتیجهای که به شما ارائه میدهد خیلی اهمیت دارد. اگر خودتان دستگاه آسیاب قهوه داشته باشید و هر بار که خواستید قهوه دم کنید همان لحظه دانههای قهوه را آسیاب کنید بهترین نتیجه را خواهید گرفت. حواستان باشد که خروجی قهوههای شما باید مثل آرد نرم و روان باشد.
این ۵ مورد برای اینکه یک قهوه ترک ناب داشته باشید خیلی مهم است. این نکته را هم در نظر داشته باشید که حتما هنگام دم کردن قهوه ترک بالای سر آن بایستید و صحنه را ترک نکنید! قهوه ترک نباید بجوشد و به محض اینکه به مرحله جوشیدن رسید باید آن را از روی گاز بردارید، پس توجه صددرصدی شما را میطلبد! ضمن اینکه شعلهی گاز باید خیلی ملایم باشد تا قهوه نسوزد و یک قهوهی ترک دم شدهی عالی داشته باشید.