آشپزی

کیک سیب و دارچین رو برای یه عصرونه پاییزی آماده کن!

«عطر سیب و دارچین همتا نداره! کیکش چی می‌شه؟!» یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های دنیا کیک سیب و دارچین است. اصلا در کنار هم قرار گرفتن سیب و دارچین یک ترکیب فوق‌العاده است که حال هر آدمی را جا می‌آورد! حالا تصور کنید این عطر و طعم محشر در کیک با هم معاشرت کنند! چه شود؟

برای درست کردن کیک سیب و دارچین شما علاوه بر مواد لازم نیاز به یک وجود پر ذوق، عصر پاییزی، چند فنجان چای یا قهوه و دلی امیدوار دارید! همه این‌ها را کنار هم بگذارید تا برایتان از تهیه این کیک جذاب بگویم!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
سیب متوسط 2 عدد
شیر یا آب یک پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
شکر یک پیمانه + 2 قاشق مرباخوری
روغن یک پیمانه
آرد 2/5 پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
دارچین 2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

سیب‌ها را بعد از شست‌وشو پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید. می‌توانید نگینی، هلالی یا نواری ببرید. این به سلیقه خودتان مرتبط است. فقط در نظر بگیرید که برش‌هایتان به هر شکلی هم که هست خیلی ضخیم نباشد.

کیک سیب و دارچین

سیب‌های برش خورده را با دارچین و 2 قاشق مرباخوری شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک ظرف گود تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل و شکر هم بزنید. از هر همزنی می‌توانید استفاده کنید مهم این است که نتیجه به دست آوردن یک مخلوط کرم رنگ و کشدار باشد. بعد از اینکه این مرحله را هم به سلامت طی کردید باید آب یا شیر و روغن را اضافه کنید و هر کدام را به مدت یک دقیقه هم بزنید. هدف فقط ترکیب شدن است.

مرحله آخر کار سختی ندارید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید. بعد از این که خیالتان از غربال شدن آرد راحت شد در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید. باید ترکیبی یکدست و صاف به دست بیاورید.

قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید. اگر کاغذ روغنی دارید که چه بهتر! از آن کمک بگیرید. مواد کیک را در قالب بریزید و سیب‌ها را روی آن به شکل دلخواه بچینید.

نکته مهم قضیه اینجاست! در درست کردن هر نوع کیکی حواستان باشد که حتما از 10-15 دقیقه قبل فر را روشن کنید تا گرم شود. قالب کیک را داخل فر بگذارید و در دمای 170 درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه اجازه بدهید بپزد. بعد از طی این مدت با یک سیخ چوبی که وسط کیک فرو می‌کنید آن را چک کرده و اگر از مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک شما حاضر است! اما اگر به سیخ چوبی شما مقداری از مواد کیک چسبید یعنی هنوز مغزپخت نشده است و باز هم زمان بدهید و داخل فر بگذارید.

نکات مهم:

از قبل گرم کردن فر خیلی نکته مهمی است. از آن غافل نشوید. نوع پخت کیک، پف آن همه به رعایت این نکات ریز بستگی دارد.

استفاده از آب در این کیک بهتر از شیر است.

اگر از عطر دارچین خوشتان می‌آید می‌توانید داخل مواد کیک هم کمی از آن بریزید.

اگر دوست دارید بافت میانی کیک هم سیب داشته باشد در ابتدا نصف مواد کیک را داخل قالب بریزید و نیمی از سیب‌ها را بچینید و بعد بقیه مواد کیک را اضافه کرده و باقی مانده‌ی سیب‌ها را روی آن قرار دهید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا