آشپزیاخبار روزسبک زندگیویژه

چطور مارشمالو خانگی خوشمزه درست کنیم؟

مارشمالو یک خوراکی شیرین و اسفنجی است که معمولاً از شکر، ژلاتین، آب و طعم‌دهنده‌های مختلف تهیه می‌شود.

بافت نرم و شیرینی دلپذیر مارشمالو باعث محبوبیت آن در میان کودکان و بزرگسالان شده است. یکی از انواع محبوب مارشمالو، مارشمالوی کبابی است که در کشورهای آمریکای جنوبی و بریتانیا طرفداران زیادی دارد. برای کباب کردن این نوع مارشمالو، آن را به انتهای یک سیخ می‌زنند و روی حرارت ملایم می‌چرخانند تا پوسته آن کاراملی شود و لایه‌ای مذاب زیر آن تشکیل شود.

طرز تهیه مارشمالو خانگی با پودر ژله

مواد لازم:

  • پودر ژله: ۱ بسته
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • آب‌جوش: ۱/۳ لیوان
  • پودر نارگیل یا آرد برنج: به مقدار دلخواه

مرحله اول: آماده کردن ژله

برای شروع، پودر ژله، شکر و آب‌جوش را در یک ظرف مقاوم به حرارت مانند پیرکس بریزید. به خوبی هم بزنید تا ژله پف کرده و از حالت آبکی خارج شود. در صورت تمایل می‌توانید مقداری گلوکز (یک قاشق چایخوری) به مخلوط شکر و پودر ژله اضافه کنید تا بافت مارشمالو نرم‌تر شود. مراقب باشید که ژله را بیش از حد هم نزنید، زیرا این کار باعث می‌شود مارشمالو چسبناک شود.

مرحله دوم: ریختن ژله در ظرف

یک دیس سرامیکی یا پیرکس را انتخاب کرده و کف آن را با پودر نارگیل بپوشانید. ژله پف کرده را در ظرف بریزید و سطح آن را صاف کنید. دوباره پودر نارگیل بپاشید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا ژله سفت شده و خودش را بگیرد.

مرحله آخر: برش زدن مارشمالو

پس از اینکه مارشمالو به خوبی سفت شد، با یک چاقوی تیز آن را به اشکال دلخواه برش بزنید یا از قالب استفاده کنید. برای راحتی در برش زدن، چاقو یا قالب را با کمی روغن مایع چرب کنید.

طرز تهیه مارشمالو چند رنگ

اگر می‌خواهید مارشمالو را چند رنگ درست کنید، از چند رنگ ژله استفاده کنید. هر بار یک لایه ژله را آماده کرده و در ظرف پهن کنید. اجازه دهید لایه اول در یخچال به مدت ۲۰ دقیقه سفت شود، سپس لایه دوم را اضافه کنید. بین لایه‌ها پودر نارگیل نریزید، فقط زیر لایه اول و روی آخرین لایه پودر نارگیل بریزید.

نکات مهم:

  • برای تهیه مارشمالو توپی، مایه ژله را در قیف ماسوره ریخته و روی کاغذ روغنی یا ظرف پیرکس بریزید و سپس در پودر نارگیل یا آرد برنج بغلتانید.
  • مارشمالو را در ظرف درب‌دار و در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.
  • چاقو و ظرفی که برای برش استفاده می‌کنید را کمی چرب کنید تا کار شما راحت‌تر شود.

به همین راحتی مارشمالوی خانگی شما آماده است!

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا