![](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/sib-sookhari-1-jpg.webp)
![](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/sib-sookhari-1-jpg.webp)
اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/24_file.jpg)
برای تهیه این مدل، سیب زمینی ها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیشتر شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/25_file.jpg)
این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/26_file.jpg)
اگر هوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/27_file.jpg)
این سیب زمینی ها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/28_file.jpg)
نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/29_file.jpg)
سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/30_file.jpg)
خلال های باریک و نمکین که همه مردم به آن علاقه ویژه ای دارند.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/31_file.jpg)
خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/32_file.jpg)
برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/33_file.jpg)
سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/34_file.jpg)
با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لذت ببرید.
![با مدلهای مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید](https://bato.ir/wp-content/uploads/2024/05/35_file.jpg)
با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.