خانه داری
فقط با سه قلم مواد، بستنی کافی شاپی نوش جان کنید
در فصل گرما، هیچ چیز به اندازه یک بستنی خنک و خوشمزه نمی چسبد. اما درست کردن بستنی در خانه می تواند زمان بر و دشوار باشد.
در این مقاله، به شما طرز تهیه ی یک بستنی خوشمزه و منحصر به فرد با تنها سه قلم مواد را آموزش می دهیم که به سادگی و در کمترین زمان می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
مواد لازم:
- خامه صبحانه یا قنادی: 1 پیمانه
- وانیل مایع: 1 قاشق چای خوری
- شیر عسلی: نصف پیمانه
- هویج: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
- هویج ها را به خوبی بشویید و پوست آنها را بگیرید.
- هویج ها را به صورت حلقه ای و یا دلخواه خرد کنید.
- در یک قابلمه ی مناسب، هویج های خرد شده را به همراه مقداری آب (حدود 1/2 پیمانه) و شکر (اگر از شکر استفاده می کنید) بریزید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا هویج ها نرم شوند.
- هویج های پخته شده را از روی حرارت برداشته و بگذارید به طور کامل خنک شوند.
- در یک مخلوط کن و یا غذاساز، خامه، وانیل مایع و شیر عسلی را با هم مخلوط کنید.
- هویج های خنک شده را به مخلوط خامه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
- مخلوط بستنی را به ظرف مخصوص بستنی ساز منتقل کنید و طبق دستورالعمل دستگاه، بستنی را فریزر کنید.
- اگر از بستنی ساز استفاده نمی کنید، مخلوط بستنی را در یک ظرف درب دار بریزید و به مدت 4 تا 5 ساعت در فریزر قرار دهید.
- هر 30 دقیقه یکبار، مخلوط را هم بزنید تا از یخ زدن بلوری آن جلوگیری کنید.
- بعد از اینکه بستنی به طور کامل سفت شد، می توانید آن را سرو کنید.
نکات تکمیلی:
- می توانید از هویج های رنگی برای تهیه ی این بستنی استفاده کنید تا ظاهری جذاب تر داشته باشد.
- برای طعم دهی بیشتر، می توانید از دارچین، زنجبیل و یا جوز هندی نیز به مخلوط بستنی اضافه کنید.
- اگر بستنی شما خیلی سفت شده است، می توانید قبل از سرو، آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم تر شود.
- می توانید بستنی هویجی را به همراه تکه های هویج، سس شکلات، مغز پسته و یا هر نوع topping دلخواه دیگر سرو کنید.
با این روش ساده و سریع، می توانید یک بستنی خوشمزه و سالم با طعمی منحصر به فرد برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از گرمای تابستان لذت ببرید!
نوش جان!