ویدیو

طرز تهیه یک شیرینی متفاوت و سالم برای ماه رمضان + فیلم

در این ویدئو شما با طرز تهیه شیرینی سنتی کاکا گیلانی آشنا خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه کاکا گیلانی:

۲ پیمانه پوره کدو حلوایی

۳/۴ پیمانه شکر

۱ عدد تخم مرغ

۳/۴ پیمانه آرد برنج

۱/۲ پیمانه آرد گندم

۱/۲ پیمانه شیر

۱/۲ قاشق چایخوری پودر هل

۱ قاشق چایخوری دارچین

۳ قاشق غذاخوری گلاب

۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

کدو حلوایی رو بپزن و بعد پخت پوره اش کنین. شکر، تخم مرغ، هل و دارچین رو هم بزنین تا مخلوط کرم رنگ و کشدار بشه.

پوره کدو حلوایی، شیر و گلاب رو هم اضافه کنین و مواد رو هم بزنین تا مخلوط یکنواخت بشه.

آرد گندم و بیکینگ پودر و آرد برنج رو هم در دو مرحله اضافه کنین و مواد رو خوب مخلوط کنین تا مایه کاکا حاضر بشه.

حالا از مایه کاکا یه ملاقه بردارین و تو روغن داغ هر دو طرفش رو سرخ کنین.

بعد روی دستمال کاغذی بذارینش تا روغن اضافیش بره… این مقدار مواد برای ۱۰ الی ۱۲ عدد کاکا کافیه.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا