طرز تهیه پنکیک ژاپنی؛ بافت پنبه ای و خوش طعم

پنکیک ژاپنی پفی همهی جذابیتهای یک پنکیک ساده را دارد و بافت آن بسیار پفی، نرم و پنبهای بوده که از خوردن آن سیر نخواهید شد.
مواد لازم
مواد | مقدار |
تخممرغ | ۲ عدد |
وانیل | یکدوم قاشق چایخوری |
شیر | دو قاشق غذاخوری |
شکر | دو قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر | یکچهارم قاشق چایخوری |
آرد سفید | سه قاشق غذاخوری |
میزان: ۳۰۰ گرم
زمان پخت: ۳۰ دقیقه
طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی
۱.
برای درست کردن این مدل پنکیک، زرده و سفیدهی تخممرغها را از هم جدا کنید. سفیدهها را داخل کاسهی همزن بریزید و زردهها را داخل یک ظرف دیگر بریزید. وانیل، شیر و یک قاشق غذاخوری از شکر را را به زردهها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و به زرده اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
۲.
سفیدهها را با همزن بزنید تا کاملا پف کند. یک قاشق باقیمانده از شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا سفیده کامل ببند و بافت آن پفکی شود. مخلوط زرده را نیز به سفیده اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید. دقت کنید که باید دورانی هم بزنید و پف سفیده را نگیرید.
۳.
مایع پنکیک را میتوانید داخل قیف بریزید و داخل تابه داغ پایپ کنید و یا با قاشق از مایع پنکیک داخل تابه داغ بریزید. تابه باید داغ داغ باشد و نیازی به روغن نیست. مقداری آب داخل تابه بریزید و سریع درب تابه را بذارید و اجازه دهید پنکیکها با بخار مقداری پخته شوند. روی پنکیکها که خام هست را برگردانید تا طرف دیگر پنکیکها هم پخته شود.