آشپزیویژه

طرز تهیه دسر خوشمزه چیز کیک یلدایی

این دسر به دلیل ترکیب طعم شیرین انار و مواد خامه‌ای، گزینه‌ای عالی برای پذیرایی از مهمانان است. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را می‌توانید مطالعه کنید.

مواد لازم:

  • بیسکوییت پتی‌بور: ۲۰۰ گرم (۲ بسته)
  • کره: ۲۰۰ گرم
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند: ¾ پیمانه
  • پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای‌خوری
  • آب جوش یا شیر: ¼ پیمانه
  • انار: ۱ پیمانه
  • ژله انار: ۱ بسته
  • وانیل: ¼ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

  1. ابتدا بیسکوییت‌ها را به‌خوبی خرد کرده و کره ذوب‌شده را به آن اضافه کنید. این ترکیب را با قاشق هم بزنید.
  2. در کف قالب کمربندی یک نایلون فریزر قرار داده و مخلوط بیسکوییت و کره را در آن بریزید. با استفاده از قاشق یا گوشکوب، آن را فشرده کنید و قالب را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. پودر ژلاتین را در آب جوش یا شیر حل کرده و روی بخار کتری بگذارید تا ذوب شود.
  4. پنیر خامه‌ای و پودر قند را با هم مخلوط کنید، سپس ژلاتین ذوب‌شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
  5. قالب را از یخچال خارج کرده و این مخلوط را روی لایه بیسکوییت بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را دوباره به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
  6. برای تهیه ژله، بسته ژله انار را با یک پیمانه آب جوش و نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی بخار کتری بن‌ماری کنید.
  7. وقتی ژله کمی خنک شد، نیمی از آن را به همراه انار روی چیز کیک بریزید و قالب را دوباره به یخچال ببرید تا ژله ببندد.
  8. پس از بسته شدن ژله، باقی‌مانده ژله را روی لایه قبلی بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا دسر کاملاً آماده شود.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا