سیاسیویژه

ضیافت «اصفهانی» چارلز سوم و ماکرون خبرساز شد + عکس

«پیر هرمه» برای پذیرایی از یک رییس جمهوری و یک پادشاه انتخاب شد. این شیرینی‌پز، دسر شام رسمی امانوئل ماکرون و چارلز سوم راعصر روز چهارشنبه در کاخ ورسای آماده کرد. شیرینی‌ که او سرو کرد، «اصفهان» نام دارد.

ضیافت «اصفهانی» چارلز سوم و ماکرون خبرساز شد

نام دسر محبوب خانه شیرینی «پیر هرمه»، «شیرینی اصفهان» است. این شیرینی در واقع نوعی ماکارون به شکل گل رز با کرمی به طعم گل رز است و با تمشک تازه و لیچی یا سرخالو تزئین شد.

هرمه می‌گوید: «این مایه افتخار است که از سوی آقا و خانم ماکرون برای تهیه دسر غذای مهمانی رسمی انتخاب شدم. به نظر می‌رسد که این خواسته خانم ماکرون است. این شیرینی، دسر محبوب شرینی‌پزی ماست و افتخاری برای من و همکارانم محسوب می‌شود.»

منوی شام رسمی توسط سرآشپزهای معروف فرانسه تنظیم شد. پیش غذا، خرچنگ آبی و نوع دیگری از خرچنک همراه با بادام تازه و نعناع توسط «آن-سوفی پیک»، چهارمین سرآشپز زن فرانسوی آماده شد.

مسئولیت غذای اصلی با یانیک آلنو بود و او مرغ به همراه ذرت و گراتن قارچ پورچینی درست کرد. برنارد آنتونی، مسئول سرو پنیر بود که قبل از دسر سر میز آورده شد.

مهمانان مهم در این شام به زوج سلطنتی بریتانیا و زوج ریاست جمهوری فرانسه  پیوستند. شارلوت گینزبورگ، هیو گرانت بازیگر، یان آرتوس برتراند کارگردان و آملی مورسمو، تنیسور حرفه‌ای فرانسوی از جمله مهمانان این مراسم شام بودند.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا