خانه داری

سرکه سیب خونگی درست کن! بدون دردسر!

«هر روز سرکه سیب بخور! می‌دونی چقدر خاصیت داره؟!» خوردن سرکه سیب در طب سنتی خیلی توصیه می‌شود. با استفاده از آن بدن شما پاکسازی می‌شود و تمام سموم از وجودتان خداحافظی می‌کند. این را شنیده‌اید؟

درست است که سرکه سیب خواص زیادی دارد اما آیا هر سرکه‌ی سیبی خالص و اصل است؟ اینکه بتوانید از سرکه‌ای صددرصد طبیعی استفاده کنید خیلی اهمیت دارد. اما اگر در منزل و به شیوه کاملا خانگی آن را تهیه کنید هم برای شما راحت‌تر است و هم اطمینان خاطر از اصالت آن خواهید داشت.

برای تهیه کردن سرکه سیب در منزل اصلا کار سختی در پیش ندارید. مواد لازم را تهیه کنید تا با هم پیش برویم!

مواد لازم:

سیب 3 کیلوگرم

شکر 3 قاشق غذاخوری

آب جوشیده سرد به مقدار لازم

سرکه سیب

طرز تهیه:

اگر در منزل سیب‌هایی دارید که نرمتر شده‌اند یا به مقدار زیادی سیب به دستتان رسیده است لحظه‌ای درنگ نکنید تا شاهد از بین رفتن آنها باشید. با این روش سرکه‌ای خواهید داشت که هم کاربردی است و هم به مدت زیادی برای شما ماندگاری دارد.

بسم الله!

گام اول:

سیب‌ها را بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. هسته‌ها و پوست سفت وسط آن را در بیاورید. شاخه‌ی آنها را جدا کنید و هر سیب را به چندین قسمت کوچکتر تقسیم کرده و کنار بگذارید.

گام دوم:

یک ظرف بزرگ شیشه‌ای لازم دارید که بتوانید داخل آن را ببینید. شکر را در ظرف بریزید و سیب‌های خرد شده را روی شکرها بچینید. حالا وقت این است که آب جوشیده را که در دمای آشپزخانه گذاشته‌اید و ولرم شده است روی سیب و شکر بریزید. لازم نیست مقدار آب کل ظرف را فرا بگیرد. همین که روی سیب‌ها را گرفت و بخشی از ظرف خالی ماند کافی است. روی ظرف را با یک پارچه تمیز بپوشانید.

گام سوم:

پارچه‌ای که روی ظرف انداخته‌اید را با یک کش محکم کنید. این پارچه مانند یک در عمل می‌کند در عین حال در نمی‌گذاریم که گاز حاصل از تخمیر از آن خارج شود. این ظرف را به همین شکل به مدت 7 روز در مکانی تاریک و گرم قرار بدهید. بعد از طی 7 روز پارچه را از روی آن بردارید.

گام چهارم:

در این مرحله برای اینکه سیب‌ها کپک نزند یک در روی آنها قرار بدهید. در باید از ظرف کوچکتر باشد و دقیقا روی سیب‌ها قرار بگیرد. روی آن هم یک شی سنگین بگذارید که به سیب‌ها فشار وارد کند.

سرکه سیب

گام پنجم:

اینجای کار سیب‌ها تحت فشار هستند و قرار است 20 روز بمانند! بله! باید مجدد روی ظرف را با پارچه‌ای تمیز بپوشانید و با کش فیکس کنید. برای 20 روز در مکانی گرم و تاریک بماند تا عملیات سرکه‌سازی با موفقیت طی شود!

گام ششم:

اگر 20 روز گذشت پارچه را از روی ظرف بردارید. ممکن است یک سفیدی‌هایی روی سیب‌ها ببینید آنها کپک نیستند خیالتان راحت! اما اگر رنگشان سبز یا قهوه‌ای بود یعنی کپک زده است! روی یک ظرف بزرگ آبکش قرار بدهید و سرکه سیب را داخل آن بریزید.

گام هفتم:

دیگر به آخرین قسمت کار رسیده‌اید. سرکه‌ای را که از آبکش رد کرده‌اید داخل بطری‌های مخصوص نگهداری سرکه بریزید. در آنها را ببندید و اجازه بدهید به مدت 3 هفته تا 6 ماه در فضایی سرد و تاریک بماند تا یک سرکه سیب جاافتاده و خوشمزه داشته باشید.

درست کردن سرکه سیب فقط زمان دادن به جا افتادن آن است. در غیراین صورت کار دشواری پیش رو ندارید. تنها مراحل کار را به دقت رعایت کنید که سرکه بی نظیری داشته باشید.

فواید سرکه سیب برای بدن:

به علت وجود اسید استیک سطح قند خون پایین می‌آید و اگر دیابت دارید همزمان با خوردن غذا یا قبل از خواب حتما از آن استفاده کنید.

سرکه سیب پروبیوتیک دارد و برای هضم غذا خیلی کارساز است.

سرکه سیب تنظیم کننده PH مو است و برای سلامت موی شما مفید است.

برای پاکسازی پوست و تمیز کردن آن از آلودگی‌ها نقش یک تونر را به خوبی ایفا می‌کند.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا