تازه عروسهای ایرانی با پخت این شیرینی خودی نشان دهند!

در روزهایی که به نوروز نزدیک میشویم، پخت شیرینیهای خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق میگیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی میافتند. شیرینیهای مخصوص نوروز که در خانه تهیه میشوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند.
برخی از این شیرینیها نیاز به مقدمات زیادی دارند و پخت آنها آسان نیست و زمان بر است. اما شما میتوانید بدون نیاز به فر و همزن و درست کردن خمیر یک ظرف شیرینی خوشمزه و شیک برای پذیرایی در عید نوروز در منزل درست کنید.
توپک نارگیلی یکی از همین شیرینیها است که به راحتی و بدون نیاز به فر آماده میشود و دستور تهیه بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این شیرینی شیک و خوشمزه را برای عید نوروز تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه
پنیر ماسکارپونه: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ: به مقدار لازم
پودر پسته: به میزان لازم
طرز تهیه
نکات مهم
۱ ـ پنیر ماسکارپونه پنیر خامهای مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسرهای پنیری از آن استفاده میشود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاههای مواد غذایی در دسترس نیست، میتوانید به جای آن از پنیرهای خامهای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کمتری داشته باشند. پنیر لبنه هم برای تهیه این شیرینی مناسب است، چون نمکش کم است.
۲ ـ برای تهیه این شیرینی به جای شکلات تلخ میتوانید به دلخواه از شکلات شیرین یا شکلات سفید هم استفاده کنید.
۳ ـ قبل از درست کردن شیرینی بهتر است پودر نارگیل را یک دور آسیاب کنید. بهتر است پودر نارگیلی که استفاده میکنید کمی چربتر باشد تا شیرینیها منسجمتر شوند.