
یه کفگیر غذا بدین، سالادش بیشتر باشه لطفا!» سالاد در کنار غذا یکی از عناصر اصلی سفره است! از جذابیتهای اشتها باز کن که نگاه کردن به آن هم روح آدم را شاد میکند!
تنوع سالاد نه در ایران که در کل جهان زیاد است. شما تصور کنید به تعداد آدمهای دنیا و مخصوصا آدمهای عاشق سالاد در دنیا چند نوع سالاد وجود دارد؟! پس اگر هر روز یکی از آنها را هم یاد بگیرید باز هم از روند رو به رشد آنها عقب هستید!
در این مقاله 3 نوع سالاد پرطرفدار را به صورت یکجا برای شما رو خواهیم کرد! که اگر مهمانی در پیش دارید یا میخواهید برای کل هفته لیست غذا بنویسید دستتان باز باشد!
سالاد مرغ:
حضور مرغ در هر سالادی آن را تبدیل به غذا میکند! شاید عدهای نظرشان غیر از این باشد ولی واقعیت این است که از نظر مواد مغذی و کالری لازم تامین خواهید شد.
مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ یک عدد
هویج یک عدد
مرغ ترجیحا سینه نصف یک عدد
نخود فرنگی پخته یا کنسروی نصف پیمانه
جعفری تازه دو قاشق غذاخوری
پیازچه دو عدد
پیاز کوچک یک عدد
ماست 4 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه یک عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پول بیبر به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی را بگذارید با آب بپزد. در این فاصله مرغ را هم به همراه نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و یک پیاز کوچک بگذارید با کمی آب بپزد. سینه خیلی زود به پخت میرسد. هویج را هم اگر با مرغ بپزید هر دو خوش طعمتر خواهند شد.
بعد از اینکه سیب زمینی، مرغ و هویج پختند اجازه بدهید خنک شوند. آنها را در ظرف مورد نظرتان رنده کنید. پیازچه و جعفری را خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنید. نخود فرنگیها را داخل ظرف بریزید.
در یک ظرف دیگر سس را درست کنید. ماست را به همراه آب لیموی تازه، نمک، فلفل سیاه و پول بیبر خوب مخلوط کنید و وقتی یکدست شد داخل ظرف سالاد بریزید و هم بزنید.
این سالاد را حداقل برای مدت یک ساعت داخل یخچال قرار بدهید و بعد نوش جان کنید.
سالاد نودل:
نودل به عنوان یک غذای دم دستی و سریع و آسان همیشه مطرح است. اما هم غذاهای متنوعی با آن میتوانید تهیه کنید و هم به روشهای دیگری مثل استفاده در سالاد آن را میل کنید.
مواد لازم:
نودل یک عدد با طعم دلخواه
کاهوی خرد شده یک پیمانه
ژامبون خرد شده یک پیمانه
ذرت پخته یا کنسروی یک پیمانه
زیتون نصف پیمانه
پیازچه نصف پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس فرانسوی یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
نودل را با مقداری آب جوش داخل یک ظرف بریزید و ادویه آن را هم روی آن ریخته و چند دقیقه بگذارید تا نودلها نرم شوند. بعد از حدود 3-4 دقیقه آن را آبکشی کنید و در ظرف مخصوص سالادتان بریزید.
تمام مواد را خرد کرده و با نودل ترکیب کنید. در یک ظرف جداگانه سس مایونز و فرانسوی را به همراه نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و وقتی یکدست شد داخل ظرف سالاد بریزید و همه را خوب هم بزنید تا طعمها در هم برود.
سالاد شما از همین حالا حاضر است اگر تمایل داشته باشید میتوانید در یخچال قرار بدهید و بعد میل کنید. ولی به علت حضور کاهو و تازگی آن، بهتر است همان موقعی که تهیه میشود میل کنید.
سالاد خیار:
همیشه عادت داریم سالاد را به عنوان عضو اصلی ماست و خیار، و عضو در حاشیهی سالادها ببینیم! اما این سالاد با نقش اصلی خیار تهیه میشود!