آشپزی

بادمجان شکم پر غذایی لذیذ و آسان برای مهمانی های شما

بادمجان شکم پر یک خوراک خوشمزه است که مواد اصلی آن بادمجان و گردو است.

به گزارش وقت صبح، همان طور که می‌دانید با بادمجان انواع و اقسام غذا‌های خوشمزه را می‌توان تهیه کرد مخصوصا مردم شمال ایران که در تهیه انواع غذا‌ها با بادمجان درجه استادی در این زمینه را دارا است.

مواد لازم:

بادمجان متوسط: ۴-۶ عدد

گردوی خرد شده: ۲۰۰-۲۵۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

رب آلوچه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

گلپر: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت:

ابتدا بادمجان را پوست کنده و یک شیاری را در آن ایجاد می‌کنیم و به آن مقداری نمک اضافه کرده و می‌گذاریم کنار تا تلخی آن گرفته شود.

سپس در قابلمه‌ای مقداری آب ریخته و می‌گذاریم تا جوشش بیاید.

پس از جوش آمدن بادمجان‌ها را در آن ریخته تا کمی آب پز شوند.

پس از اینکه آب پز شدند از قابلمه خارج کرده در ظرفی قرار می‌دهیم تا آبش گرفته شود.

سپس دو گردو آسیاب شده، پیاز و رب آلوچه را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم، تا یکدست شود.

مخلوط حاصل را داخل بادمجان‌ها قرار داده و سپس بادمجان‌ها را با روغن سرخ می‌کنیم.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا