مهمانانتان را با این دسر لاکچری ایتالیایی سورپرایز کنید!

تیرامیسو یکی از دسرهای ساده و خوشمزه ایتالیایی است که به راحتی و با کمترین هزینه میتوانید آن را در منزل تهیه کنید و با آن هنرتان را در میزبانی به رُخِ همه بکشید یا اگر به یک دورهمی خودمانی دعوت شدید این دسر خوشمزه را درست کنید و با خود به منزل میزبان ببرید و دورهم لحظات خوشی را تجربه کنید. در این مطلب طرز تهیه ۳ مدل تیرامیسوی خوشمزه را به شما آموزش دادهایم؛ پیشنهاد میکنیم در ادامه با زیسان همراه باشید.
تیرامیسو چیست؟
تیرامیسو یک دسر ایتالیایی است. این دسر خوشمزه و پرطرفدار بافت نرمی دارد که از لایههای بیسکویت لیدی فینگر و کرم مخصوص (ترکیب خامه و پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامهای) تشکیل شده است. تیرامیسو یک دسر محبوب در کل دنیاست، به همین دلیل بیسکویتهای لیدی فینگر بهکار رفته در آن، در بسیاری از سوپرمارکتها و لوازم قنادیها یافت میشوند، اما اگر قصد درست کردن تیرامیسو داشتید، اما بیسکویت لیدی فینگر پیدا نکردید، نگران نباشید، بهجای آن میتوانید از بیسکویتهای پتیبور استفاده کنید. در برخی رسپیهای تیرامیسو بهجای بیسکویت از کیک، بین لایههای خامهای استفاده میکنند. درست کردن تیرامیسو کار آسانی است و اگر طعم قهوه را دوست دارید، قطعا عاشق این دسر خواهید شد.
کالری تیرامیسو چقدر است؟
به گزارش زیسان، مواد این دسر در مجموع ۱۳۵۰ کیلوکالری انرژی دارند و در صورت تقسیم آن میان ۴ نفر، به هر نفر ۳۳۵ کیلوکالری انرژی خواهدرسید. این دسر کالری زیادی دارد؛ پس باید آن را کَم مصرف کنید تا دچار اضافه وزن و چاقی نشوید.
تیرامیسو ساده را به این شیوه درست کنید
در دستور اصلی، تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر درست میشود، در طرز تهیه تیرامیسو ساده، دستور اصلی تهیه تیرامیسو را میخوانید.
طرز تهیه تیرامیسو ساده
مرحله اول: درون یک کاسه پودر قهوه فوری را با حدود ۲ لیوان آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خُنک شود.
مرحله دوم: سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
مرحله سوم: درون یک کاسه یا ظرف شیشهایِ سَرد، سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا پُف کند.
مرحله چهارم: به گزارش زیسان، زرده تخم مرغها را به همراه شکر دستور درون یک کاسه دیگر بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کِرِم رنگ و کشدار شود سپس پنیر ماسکارپونه را کمکم به مخلوط زرده تخم مرغ و شکر اضافه کنید و در هر مرحله مخلوط را با همزن، به هم بزنید.
مرحله پنجم: سفیدههای تخم مرغ که قبلاً هم زده بودید را در ۳ مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و در هر مرحله مخلوط را در یک جهت و با لیسک یا همزن دستی آرام به هم بزنید.
مرحله ششم: بیسکویتهای لیدی فینگر را در قهوهای که قبلاً آماده کرده بودید خیس کنید و یک لایه از آنها را در ظرف سرو بچینید.
مرحله هفتم: یک لایه از کِرِمِ آماده شده روی بیسکویتهای لیدی فینگر بریزید و روی لایه کرمی، شکلات رنده شده بریزید.
مرحله هشتم: به گزارش زیسان، این روند را تا وقتی بیسکویتهای لیدی فینگر تمام شوند ادامه دهید سپس روی لایه آخر پودر کاکائو بپاشید و ظرف را به مدت ۸ الی ۱۱ ساعت درون یخچال قرار دهید.
مرحله آخر: پس از گذشت ۸ الی ۱۱ ساعت تیرامیسوی ایتالیایی خوشمزه شما آماده سرو است.
تیرامیسو با کیک را به این شکل آماده کنید
اگر بیسکویت لیدی فینگر در دسترس شما نبود به راحتی میتوانید با کیک، یک تیرامیسوی خوشمزه تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه تیرامیسو با کیک را میخوانید.
طرز تهیه تیرامیسو با کیک
مرحله اول: ابتدا باید کیک را تهیه کنید. برای مشاهده طرز تهیه کیکِ پایه تیرامیسو، طرز تهیه کیک ساده خوشمزه را بخوانید.
مرحله دوم: وقتی کیک پخته شد آن را کنار بگذارید تا خوب خُنک شود سپس کیک را از وسط به ۲ یا ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید.
مرحله سوم: به گزارش زیسان، خامه، پنیر خامهای و پودر قند را با هم ترکیب کنید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس ۱ فنجان از قهوه دستور که از قبل درست کردید و خوب خُنک شده است را به مخلوط پنیر و خامه و پودر قند اضافه کنید و مجدد هم بزنید.
مرحله چهارم: لایههای کیک را با قهوه مرطوب کنید سپس از مواد خامهای میان هر لایه از کیک بگذارید و مانند کیک تولد با مواد خامهای کیک را بپوشانید.
مرحله آخر: روی سطح کیک را پودر کاکائو الک کنید، کیک را حدود ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت ۳۰ دقیقه کیک تیرامیسوی خوشمزه شما آماده است. در ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.