طرز تهیه پیتزا سالاد سزار + آموزش سس مخصوص
مواد لازم
سینه مرغ کامل: ۱ عدد یا حدود ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پارمزان: ۱ لیوان
کاهو پیچ کوچک: ۱ عدد
سس سالاد سزار: به میزان لازم
سس سیر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این پیتزای خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با پیاز، سیر، چوب دارچین، نمک و کمی زردچوبه و آب بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینه مرغ پخت و خنک شد، استخوانها را جدا کنید و گوشت سینه را کاملا خرد و پوره کنید و داخل یک کاسه بریزید. تخم مرغها و پنیر پارمزان را اضافه کنید و مواد را با دست خوب هم بزنید. کف سینی فر کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی پهن کنید و مواد را روی کاغذ بریزید و با دست مواد را به صورت یک مربع دربیاورید و حسابی مواد را با پشت دست فشار بدهید تا کاملا فشرده شود. حالا سینی فر را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار بدهید تا کاملا بپزد و طلایی شود. حالا مرغ پخته و قالبی را از فر خارج کنید و خیلی آرام روی ظرف سرو قرار بدهید تا خنک شود. در مرحله بعد کاهو را که از قبل خوب شستهاید، خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. در این مرحله سس سالاد سزار، سس سیر و نمک و فلفل را به کاهوی خرد شده اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. کاهوی مزهدار شده را روی مرغ بریزید و خوب پخش کنید و در آخر کمی پنیر پارمزان روی پیتزا بپاشید، نوش جان.
طرز تهیه سس مخصوص سالاد سزار
مواد لازم
سرکه سفید: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: نصف فنجان
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
پنیر پارمسان: ۱۰۰ گرم
سیر: ۱ حبه بزرگ
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک: دو قاشق غذاخوری
آب سرد: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سس سزار مخصوص اول زردههای تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با همزن دستی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خوب هم بزنید. سرکه را داخل زردهها بریزید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید تا خیالتان از بوی زحم تخم مرغ راحت شود. حالا سس خردل را داخل تخم مرغ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. در مرحله بعد سس بالزامیک را اضافه کنید و باز سی ثانیه هم بزنید. حالا آبلیمو و سیر رنده شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد روغن زیتون را بریزید و هم بزنید و بعد پنیر پارمسان را اضافه کنید و باز هم بزنید. در آخر آب سرد را همراه با نمک و فلفل سیاه به مواد سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست شود. حالا سس سزار را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا جا بیفتد و مزهها به خرد هم بروند و بعد سس را همراه با سالا سزار خوشمزه سرو کنید، نوش جان.