طرز تهیه غذا جدید با بادمجان در 10 دقیقه
پاتلیجان چولاما یک غذای خوشمزه ترکی است که بدون گوشت آماده می شود و مزه بسیار متفاوت و خاصی دارد، طرز تهیه پاتلیجان چولاما را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
طرز تهیه غذای رژیمی با بادمجان؛ پاتلیجان چولاما
به عنوان ایده ناهار امروز یا شام سبک و فوری خانواده، غذا با بادمجان کبابی را آموزش خواهیم داد که قطعا بعد از یکبار امتحان، وارد لیست غذایتان می شود. برای آموزش غذای ساده و سریع که نیاز به گوشت و مواد غذایی خاصی هم ندارد، همراه ما باشید.
مواد لازم پاتلیجان چولاما؛ غذا با بادمجان کبابی
مواد لازم | مقدار |
بادمجان کبابی(درشت) | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل سبز | 2 عدد |
پیاز درشت | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق مربا خوری |
پاپریکا، فلفل سیاه و نمک | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | به میزان لازم |
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آنها را جدا می کنیم.
داخل یک ماهیتابه مناسب، 2 قاشق روغن زیتون ریخته و پیاز را کمی تفت میدهیم تا سبک شود و سپس فلفل دلمه را اضافه میکنیم.
بعد از کمی تفت، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا ترکیب پیاز و فلفل دلمه خوشرنگ شود.
در محله بعد گوجه فرنگی و سیر را افزوده و درب ظرف را میگذاریم تا مواد کمی باهم تفت بخورند.
حالا بادمجان های کبابی خرد شده و ادویه ها را اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط می کنیم. در مرحله آخر کمی جعفری خرد شده به غذای خوشمزه با بادمجان امروز اضافه کرده و سرو کنید.
نوش جان