آشپزی

ترفند درست کردن بستنی برنجی، خاص و متفاوت

بستنی برنجی، یکی از دسرهای محبوب در کشورهای شرق آسیاست که با ذائقه ایرانی‌ها نیز سازگاری دارد. این دسر خوشمزه و خاص، ترکیبی از برنج، شیر و خامه است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود.

مواد لازم:

برنج کته‌ای و نرم: ۸۰ گرم

شکر: ۵۰ گرم (یک‌چهارم پیمانه)

شیر: ۱۲۰ میلی‌لیتر (نصف پیمانه)

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم (یک پاکت)

شیر عسلی یا عسل: به میزان دلخواه

وانیل، زعفران، گلاب یا دارچین: به عنوان اسانس دلخواه

طرز تهیه:

آسیاب کردن برنج:

برنج کته‌ای، شکر و شیر را با هم در مخلوط‌کن بریزید و آسیاب کنید تا کاملاً یکدست شود.

هم زدن خامه:

خامه صبحانه را با شیرین‌کننده دلخواه (شیر عسلی یا عسل) با همزن بزنید تا پف کند و حجم آن بیشتر شود.

مخلوط کردن مواد:

مخلوط برنجی را به خامه اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

چشیدن مزه:

مایع بستنی را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر یا اسانس‌ها را تنظیم کنید.

فریز کردن:

مایع بستنی را در ظرف مناسب بریزید و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.

این بستنی برنجی با طعم و عطر دلپذیر خود، می‌تواند انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن در روزهای گرم تابستان باشد. نوش جان!

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا