آشپزی

پاستا با سوسیس دودی و پنیر پارمسان! یه ترکیب جادویی!

«هم سوسیس دوست دارم هم پاستا! ترکیبش چی می‌شه؟!» پاستا در طعم‌های مختلف و با مواد متفاوت درست می‌شود و هر کدام جای خودش را در دل هوادارانش باز کرده است.

پاستا را که خوب می‌شناسید!؟ این غذای محبوب ایتالیایی که در سطح جهانی هم پرطرفدار است. تنوع طبخ پاستا آنقدر زیاد است که اگر هر روز هم یک پاستای جدید بخورید وقت کم می‌آورید!

پاستا با سوسیس یکی از غذاهای خیلی خوشمزه است که هم سریع آماده می‌شود و هم عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد. اگر به غذاهای فست فودی علاقمندید این سبک پاستا را حتما می‌پسندید. از آنجا که شاید همه طالب سوسیس نباشند، استفاده از سوسیسی که درصد گوشت آن بالا باشد توصیه می‌شود. ضمن اینکه برای خوشمزه تر شدن این غذا از سوسیس دودی استفاده کنید تا عطر آن شما را مدهوش کند!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
سوسیس دودی 250 گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز 2 عدد
پاستا 300 گرم
پیاز یک عدد
گوجه رنده شده یک عدد
سیر 2 حبه
پنیر پارمسان 150 گرم
ریحان تازه 150 گرم
آویشن یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

 

گام اول:

گوجه‌فرنگی‌ها را بعد از شست‌وشو رنده کنید.

پیاز را هم بشویید و پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.

سیرها را هم پوست کنده و با سیرله کن، یا رنده ریز خوب له کنید.

فلفل دلمه‌ای را بعد از اینکه شستید به صورت خلالی برش بزنید.

ریحان تازه را هم بشویید و خرد کنید.

سوسیس‌ها را هم به شکل نگینی یا حلقه‌ای برش بزنید.

تمام مواد شما آماده‌ی همکاری است!

گام دوم:

یک قابلمه آب روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید و پاستا را داخل آن ریخته تا بپزد. مقداری نمک هم به آن اضافه کنید. بعد از پخت پاستا را آبکش کنید و کنار بگذارید.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و پیاز خرد شده را به همراه سیر در آن تفت بدهید. بعد از سبک شدن پیاز، گوجه فرنگی رنده شده را به آن اضافه کنید و تا وقتی که آب گوجه تقریبا تبخیر شود آن را تفت بدهید و وقتی کمی غلیظ شد ریحان را به آن اضافه کرده و سس را از روی حرارت بردارید.

گام سوم:

در یک تابه‌ی دیگر مقداری روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد فلفل دلمه‌ای‌های خلالی شده و سوسیس‌های خرد شده را در آن ریخته و سرخ کنید. بعد از اینکه مواد داخل این تابه خوب سرخ شدند سسی را که با پیاز و سیر و گوجه فرنگی آماده کردید داخل آن بریزید و مخلوط کنید.

گام چهارم:

پاستاهایی را که پخته و آبکش کردید به محتویات داخل تابه اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید و حسابی زیر و رو کرده و نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن را هم اضافه کنید. حالا نوبت پنیر پارمسان است. آن را در همه قسمت‌های پاستا پخش کنید و هم بزنید.

در اینجای کار پاستای شما آماده است. آن را در ظرف موردنظرتان سرو کنید و برای تزیین می‎توانید از مقداری برگ ریحان درسته و پنیر پارمسان استفاده کنید.

نوش جان

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا