آشپزی

طرز تهیه پنکیک ژاپنی؛ بافت پنبه‌ ای و خوش‌ طعم

پنکیک ژاپنی پفی همه‌ی جذابیت‌های یک پنکیک ساده را دارد و بافت آن بسیار پفی، نرم و پنبه‌ای بوده که از خوردن آن سیر نخواهید شد.

مواد لازم

مواد مقدار
تخم‌مرغ ۲ عدد
وانیل یک‌‌دوم قاشق چای‌خوری
شیر دو قاشق غذاخوری
شکر دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
آرد سفید سه قاشق غذاخوری

 

میزان: ۳۰۰ گرم

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

طرز تهیه پنکیک پفی ژاپنی

۱.
برای درست کردن این مدل پنکیک، زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید. سفیده‌ها را داخل کاسه‌ی همزن بریزید و زرده‌ها را داخل یک ظرف دیگر بریزید. وانیل، شیر و یک قاشق غذاخوری از شکر را را به زرده‌ها اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و به زرده اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
۲.
سفیده‌ها را با همزن بزنید تا کاملا پف کند. یک قاشق باقیمانده از شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا سفیده کامل ببند و بافت آن پفکی شود. مخلوط زرده را نیز به سفیده اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید. دقت کنید که باید دورانی هم بزنید و پف سفیده را نگیرید.
۳.
مایع پنکیک را می‌توانید داخل قیف بریزید و داخل تابه داغ پایپ کنید و یا با قاشق از مایع پنکیک داخل تابه داغ بریزید. تابه باید داغ داغ باشد و نیازی به روغن نیست. مقداری آب داخل تابه بریزید و سریع درب تابه را بذارید و اجازه دهید پنکیک‌ها با بخار مقداری پخته شوند. روی پنکیک‌ها که خام هست را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک‌ها هم پخته شود.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا