این سوپ خوشمزه و مجلسی رقیب نداره! حتما امتحانش کنید!

«این سوپ شیر کلی حرف برای گفتن داره! یه قاشق بخوری متوجه حرفم میشی!» یکی از خوشمزهترین سوپهای دنیا سوپ شیر با جو پرک است.
شاید تا چندین سال پیش سوپهایی که به اصطلاح قرمز هستند و پایه اصلی آنها رب گوجه فرنگی است میدانداری میکردند اما حالا دیگر سوپ شیر با افزودنیهایی که هر روز جذابترش میکند آنقدر طرفدار دارد که پابه پای غذاهای اصلی مخصوصا در مهمانیها مورد استقبال قرار میگیرد.
سوپ شیر را به شیوههای مختلفی درست میکنند بعضی اوقات آنچنان آب و دان سوا میشود که رغبتی به خوردن آن نخواهد بود ولی سوپی که غلظت و قوام مناسب داشته باشد و طعمی جذاب را به شما هدیه کند اینجاست! اگر تمام این ترفندها را به کار ببندید هر کسی از سوپ شما میل کند دنبال دستور آن خواهد بود!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
جو پرک | ½ پیمانه |
شیر | 2 لیوان |
خامه صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 7-8 عدد |
آب مرغ | 2 لیوان |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
کره | 25 گرم |
هویج | یک عدد |
لیموترش | یک عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پیاز رنده شده | نصف یک عدد |
طرز تهیه:
پیاز را ریز رنده کنید و در مقداری کره و روغن تفت بدهید. رنگ آن که کمی عوض شد (نباید اصلا پیاز سرخ بشود چون رنگ آن در سوپ توی چشم میزند) مقدار کمی زردچوبه بزنید. قارچهای برش خورده را توی قابلمه ریخته و تفت بدهید. همین که قارچ مقداری سبک بشود کافی است. حالا نوبت این است که آرد را اضافه کنید. کمی که خامی آرد گرفته شد آب مرغ را داخل مواد ریخته و خوب هم بزنید. اگر در این مرحله کم کاری کنید آرد گلوله میشود و این اصلا خوب نیست! پس مرتب هم بزنید تا آرد و آب مرغ یک دست بشود. هویج را درشت رنده کنید و داخل سوپ بریزید. در آن را بگذارید تا یک ربع بپزد. حرارت گاز حتما ملایم باشد. بعد از طی این مدت جو پرک را اضافه کنید و نمک و فلفل سیاه را هم به سوپ بزنید. باز خوب هم زده و در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا یک ربع دیگر که جوها خوب نرم شوند.
شیر و خامه را با هم در یک ظرف مخلوط کنید و سپس به قابلمه سوپ اضافه کنید. حسابی هم بزنید. در قابلمه را تا وقتی که شیر به جوش بیاید باز بگذارید. بعد از آن با حرارت کم و در نیمه باز بگذارید 10 دقیقهای بماند تا سوپ خوب جا بیفتد. در آخر هم لیموترش را اضافه کنید و سوپ را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.