آشپزی

این سالاد با سس مخصوصش بی نظیره! حتما امتحانش کنید

«سالاد نباشه یه پای زندگی لنگه!» شما هم از عاشقان سالاد هستید؟ اصلا با دیدن آن می‌شود دلتان قیلی ویلی نرود؟! سالاد در هر سبک و مدل آن از جذابیت خاصی برخوردار است. سالادهایی که از طعم‌های جدید و مزه‌های ترکیبی خوبی در آن استفاده می‌شود که دیگر جای خود دارند!

یکی از سالادهای خوشمزه که خیلی هم سریع حاضر می‌شود و مواد اولیه سختی هم ندارد سالاد گرجی است. سس این سالاد است که خیلی حرف برای گفتن دارد.

اگر شما از آن دسته افراد هستید که کاهو و گوجه و خیار را خرد می‌کنید و یک سس هزارجزیره یا مایونز هم کنارش می‌گذارید باید بگویم طعم‌های خیلی خاص و جذابی را از دست داده‌اید! همین امروز تصمیم بگیرید که هر بار سالاد را به یک شیوه تازه‌تر امتحان کنید تا کیفیت وعده‌های غذاییتان هم بالا برود و دیگر از عاشقان سفت و سخت این پیش غذای همه‌پسند بشوید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
خیار 2 عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته 3 عدد
پیاز قرمز یک عدد
گشنیز تازه خرد شده یک دسته
گردو 80 تا 100 گرم
سرکه 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، ادویه گرجی به میزان لازم

طرز تهیه:

حتما با دیدن گردو در این سالاد چشمانتان برق زد! چون بقیه مواد خیلی قابل تصور هستند. خیار و گوجه و پیاز در اکثر سالادها نقشی دارند اما گردو آن هم به این شیوه که عرض می‌کنم به همراه گشنیز طعمی منحصربه فرد به این سالاد خواهد داد! گفتنی نیست! فقط باید امتحان کنید!

ابتدا گوجه‌ها را به هر شیوه‌ای که خودتان صلاح می‌دانید پوست بگیرید. اگر مدتی در آب داغ قرار بدهید و بعد در آب سرد بگذارید راحت پوست آنها کنده می‌شود. گوجه‌ها را خرد کنید و کنار بگذارید. این نکته را رعایت کنید که نباید مثل سالاد شیرازی ریز خرد بشوند. گوجه در این سالاد باید به ابعاد درشت‌تری برش بخورد.

پیازها را خلالی خرد کنید.

گردوها را در خردکن یا آسیاب کاملا له کنید. تفت بدهید تا خامی آن گرفته بشود و کنار بگذارید.

خیارها را هم حلقه‌ای برش بزنید.

گشنیزها را خرد کنید.

ادویه گرجی

تمام مواد الان حاضر و آماده هستند! همه را با هم مخلوط کنید و سس این سالاد که اصل کاری‌ترین قسمت آن است تهیه کنید. گردو، سرکه و گشنیز به همراه نمک، فلفل سیاه و ادویه گرجی را با هم خوب ترکیب کنید و به سالاد اضافه کرده و هم بزنید. اگر دوست داشتید کمی هم سیر یا پودر سیر به سالاد بزنید دیگر نورعلی نور خواهد شد! این سالاد را با تمام قوا میل کنید و مطمئن باشید همیشه به آن رجوع خواهید کرد! نوش جان

ادویه گرجی یا خملی سانلی:

یک ادویه کاملا معطر است که می‌توانید از ترکیب پودر تخم شنبلیله، برگ بو، فلفل قرمز، ترخون خشک، شوید خشک، جعفری تهیه کنید. این مواد را مخلوط کنید و اگر در تابه کمی تفت بدهید و بگذارید خنک شود دیگر معرکه است!

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا