شیرینی محبوب ایرانی ها را نیم ساعته درست کنید

اینکه چای رو با شیرینی کشمشی بخوری یکی از لذتای دنیاس!» شیرینی کشمشی یکی از خوشمزهترین و باوفاترین شیرینیهاست! باوفا از آن جهت که هرچقدر هم شما به آن اهمیت ندهید خراب نمیشود! فقط در نهایت خشک میشود که آن هم باز با چای قابل خوردن است!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
کره | 100 گرم |
آرد | یک پیمانه |
پودر قند | نصف پیمانه |
کشمش | 1/3 پیمانه |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
طرز تهیه شیرینی کشمشی:
مواد اولیه را ملاحظه کردید؟ خیلی ساده بود نه؟! بقیه راه هم به همین سادگی است.
کره را در بیرون یخچال قرار بدهید تا با محیط هم دما بشود. با پودر قند به وسیله همزن برقی آنقدر هم بزنید تا حجیم بشود و رنگ آن کاملا روشن شود. در طی تقریبا 5 دقیقه این اتفاق میافتد!
تخم مرغ و وانیل و پودر هل را اضافه کنید و باز هم بزنید تا خوب یکدست بشود.
آرد را الک کرده و طی چند مرحله کم کم به مواد اضافه کنید. با لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
حالا وقت اضافه کردن کشمش یا شکلات چیپسی است. خوب ترکیب کنید و کار شما در اینجا به پایان میرسد!
داخل سینی فر یک کاغذ روغنی بیندازید و آن را هم کمی چرب کنید. از مواد شیرینی به اندازه یک قاشق برداشته و روی سینی بگذارید. شیرینیها را با فاصله قرار بدهید چون وقتی داخل فر برود با حرارت دیدن پخش خواهد شد.
فر را با دمای 180 درجه خوب گرم کنید. در حد یک ربع که گرم بشود مناسب است. سینی فر را داخل آن گذاشته و حدود 20 دقیقه زمان بدهید تا بپزد. همین که دیدید زیر شیرینیها طلایی شده و لبههای آن رنگ گرفته یعنی شیرینی شما حاضر است.
نکات مهم:
به جای کره میتوانید از روغن جامد هم استفاده کنید. روغن جامد را ذوب کنید و صاف کرده و بعد استفاده بفرمایید. اگر روغن صاف قنادی هم در اختیار دارید گزینه مناسبی است.
اگر فر در دسترس ندارید همین کار را در تابه دو طرف روی گاز انجام بدهید. حتما شعله پخش کن بگذارید.
اگر شیرینی زیاد داخل فر بماند خشک میشود پس حواستان به رنگ شیرینی و زمان پخت باشد.
این شیرینی را در ظرف در بسته نگهداری کنید.