آشپزیویژه

شش پیشنهاد شگفت انگیز و جذاب برای صبحانه + طرز تهیه

در شروع یک روز دوست دارید چه صبحانه ای میل کنید؟ همان صبحانه های همیشگی یا یک صبحانه هیجان انگیز و متنوع با خوراکی های فصل تابستان؟

اگر دوست دارید خوراکی های متنوع و جدیدی را برای وعده صبحانه تجربه کنید، با ما همراه باشید. امروز قصد داریم طرز تهیه شش صبحانه تابستانی مقوی و دلچسب را به شما آموزش دهیم.

1- تست آووکادو با تخم مرغ

مواد لازم:

تخم مرغ: یک عدد

آووکادو: یک عدد

نان تست: یک عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سس تند: در صورت تمایل

طرز تهیه:

ابتدا آووکادو را درون یک کاسه له کرده و سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط کنید. در مرحله بعد نان تست را برشته کنید. سپس مقدار کمی روغن یا کره درون یک تابه ریخته و تخم مرغ را درون تابه بشکنید. می توانید به مقدار دلخواه نمک و فلفل نیز به تخم مرغ اضافه کنید. پس از آماده شدن نیمرو، آووکادوی له شده را روی نان تست بمالید و سپس نیمرو را به طور کامل روی نان تست و آووکادو قرار دهید. صبحانه شما آماده است. نوش جان

 

تست آووکادو با تخم مرغ

2- اسموتی تمشک، هلو، انبه

مواد لازم:

انبه قطعه قطعه شده منجمد: یک فنجان

ماست یونانی ساده: ¾ فنجان

شیر کم چرب: ¼ فنجان

عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری

هلو رسیده: نصف عدد

تمشک: ⅓ فنجان

خلال بادام: یک قاشق غذاخوری

پرک نارگیل: یک قاشق غذاخوری

دانه چیا: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا انبه، ماست، شیر و وانیل را درون میکسر ریخته و بخوبی مخلوط کنید. سپس مواد میکس شده را درون یک کاسه ریخته و برش های هلو، تمشک، بادام، نارگیل و دانه چیا را روی آن قرار دهید. صبحانه مقوی و خوشمزه شما به همین سادگی آماده شد. نوش جان

 اسموتی تمشک، هلو، انبه

3- بلغور جو دوسر با سوسیس و گوجه فرنگی

مواد لازم:

کره: یک قاشق چایخوری

روغن زیتون مخصوص سالاد: یک قاشق چایخوری

کوکتل مرغ: 50 گرم

بلغور جو دوسر: ½ فنجان

نمک: ⅛ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: ½ فنجان

جعفری و گشنیز: ⅓ فنجان

آب جعفری و گشنیز: یک فنجان

لیمو ترش بزرگ: یک عدد

طرز تهیه:

ابتدا کره را درون یک تابه نچسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس سوسیس را اضافه کرده و حدود ده دقیقه تفت دهید. اکنون آب سبزیجات را درون یک قابلمه کوچک ریخته و صبر کنید تا به جوش بیاید. حال بلغور جو دوسر و نمک را اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا حدود 5 دقیقه بپزد. هراز گاهی مواد درون قابلمه را هم بزنید تا بلغور جو دوسر بخوبی نرم شود و آب سبزیجات کم شود. سوسیس سرخ شده را به شکل سکه برش زده و آن را به همراه گوجه فرنگی و سبزی به بلغور جو اضافه کرده و ترکیب کنید. مواد را درون یک کاسه ریخته و یک قاشق چایخوری روغن زیتون مخصوص سالاد را به همراه آب لیموترش به مواد اضافه کنید.

بلغور جو دوسر با سوسیس و گوجه فرنگی

4- بلغور جو با موز و شکلات

مواد لازم:

بلغور جو دوسر: ½ فنجان

موز: ½

نوتلا: یک قاشق غذاخوری

آب: یک لیوان

نمک: ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا آب را به همراه کمی نمک درون یک قابلمه کوچک به جوش بیاورید. سپس بلغور جو را اضافه کرده و حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه آن را هم بزنید تا بلغور جو نرم شود و آب موجود در قابلمه بخار شود. اکنون قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را درون یک کاسه بریزید. سپس روی آن ها را با تکه های موز و نوتلا تزئین کنید.

 بلغور جو با موز و شکلات

5- پنکیک موز

مواد لازم:

تخم مرغ بزرگ: دو عدد

موز متوسط: یک عدد

کره: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا با استفاده از میکسر تخم مرغ و موز را بخوبی میکس کنید. سپس مقداری کره درون یک تابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اکنون به اندازه یک ملاقه از مواد را برداشته و درون ماهیتابه بریزید و هر دو طرف آن را سرخ کنید. می توانید از مقداری عسل یا کرم کاکائو برای تزئین پنکیک ها استفاده کنید.

پنکیک موز

6- اسموتی میوه و ماست

مواد لازم:

ماست ساده بدون چربی: 3/4 فنجان

آب میوه: 1/2 فنجان

میوه یخ زده مانند زغال اخته، تمشک، آناناس یا هلو: یک و نیم فنجان

طرز تهیه:

ابتدا میوه دلخواه خود را تکه تکه کرده و به مدت نیم ساعت درون فریزر قرار دهید. حال ماست و آبمیوه را با استفاده از میکسر بخوبی مخلوط کنید. می توانید از آب هر میوه دلخواهی برای تهیه اسموتی استفاده کنید. سپس تکه های میوه را نیز به میکسر اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید. اسموتی شما آماده است. آن را درون لیوان ریخته و با استفاده از تکه های میوه تزئین کنید.

 

اسموتی میوه و ماست

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا