آشپزیاجتماعیاخبار روزخانه داری

با این بورانی شیک و مجلسی به جنگ چاقی بروید!

باتو: «اگه بخوای رژیم بگیری باید دور همه‌ی خوشمزه‌‌هارو خط بکشی!» خط نکشید! مفید غذا خوردن و مناسب تغذیه داشتن به معنی چیزی نخوردن نیست! جمله‌ی سنگین و پرمفهومی بود!

 

افرادی که تصمیم به سالم‌خواری می‌گیرند و سمت ورزش می‌روند در نظر بقیه افراد به خودشان زجر می‌دهند درحالیکه اگر بخواهید ورزشکار باشید باید نکات تغذیه‌ای را خوب رعایت کنید و تمام مواد مغذی و لازم را به بدنتان برسانید وگرنه هرچقدر ورزش کنید نتیجه‌ی مثبت نمی‌گیرید

بورانی بادمجان را زیاد خورده‌اید. شاید هم دوست نداشته‌اید و تابه حال آن را امتحان نکرده‌اید ولی حتما میدانید که چقدر لذیذ است. اصلا مگر می‌شود بادمجان در غذا یا پیش‌غذایی باشد و خوشمزه نباشد؟! نه نمی‌شود! بادمجان طعم‌های خاطره‌ساز زیادی از خودش به جا گذاشته است!

این بورانی بادمجان با بقیه بورانی‌های در نوع خودش تفاوت دارد. اگر این چند خط را بخوانید متوجه خواهید شد که این تفاوت باعث لذیذتر شدن آن هم می‌شود پس قلم و کاغذ خود را آماده کنید، یا موس را دستتان بگیرید و این خطوط را کپی کنید و برای روز مبادا (خیلی نزدیک باشد لطفا!) ذخیره کنید.

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
بادمجان (ترجیحا دلمه‌ای)  دو عدد
ماست یونانی یا هر نوع ماست کم چرب ۳ قاشق غذاخوری
نخود پخته یا کنسرو نخود یک پیمانه
فلفل دلمه‌ای یک عدد
گردو به مقدار دلخواه
لیموی تازه یک عدد
سیر دو حبه
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

بورانی بادمجان به سبکی متفاوت را اینطوری درست کنید:

بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌‌‌ای را به هر کدام از این روش‌ها که دوست دارید و برایتان راحتتر است کبابی کنید:

آنها را روی گاز و شعله‌پخش‌کن بگذارید و اجازه بدهید کباب شوند.

روی سینی فر یا ظرف مناسب قرار دهید و در فر بگذارید تا گریل شوند.

بعد از گرفتن پوست بادمجان‌ها، آنها  را به همراه فلفل‌دلمه‌ای ساطوری خرد کنید. گردو را هم با چاقو ریز کنید. بهتر است که گردو را در خردکن نریزید تا خیلی ریز نشود و زیر دندان بتوانید آن را حس کنید.

در ظرفی ماست و لیمو و نمک و فلفل و سیر رنده شده را با هم خوب مخلوط کنید. بادمجان و فلفل‌دلمه ساطوری شده را به آن اضافه کنید و جعفری را هم روی آن بریزید. حالا خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

توی تابه روی گاز دو قاشق روغن زیتون را بریزید و نخود پخته را به آن اضافه کنید. کمی نخودها را در روغن به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز تفت بدهید کافی است.

حالا نخود تفت داده شده را روی مخلوط بورانی بریزید. کمی اجازه بدهید بماند و طعم‌ها در هم ادغام شوند و نوش جان کنید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا