آشپزی

3 نکته طلایی برای پختن کله پاچه رو یاد بگیر! دیگه از طباخی نمی‌خری!

«کله پاچه آخه تو خونه خوب درمیاد؟! فکر نکنم!»

کله پاچه هم مثل بقیه غذاها اگر در منزل با رعایت تمام موارد تهیه بشود بسیار خوشمزه و لذیذ خواهد شد. از نظر اقتصادی هم خیلی به صرفه‌تر خواهد بود. مطمئن باشید اگر یک بار بر ترستان غلبه کنید و خودتان کله پاچه بپزید دیگر هیچ وقت از نزدیکی یک طباخی رد نخواهید شد! اطمینان کردن به راهنماتو بهترین کاری است که می‌توانید انجام بدهید!

به گزارش راهنماتو، دستورهای مختلفی برای پختن کله پاچه وجود دارد. بعضی افراد معتقدند خوشمزگی کله پاچه به این است که در طباخی بخوری چون حجم وسیعی که آماده می‌شود علت اصلی خوشمزگی آنهاست! ولی ما به شما ثابت می‌کنیم این نظریه اشتباه است و با این چند ترفند که به شما خواهیم گفت می‌توانید خوشمزه‌ترین کله پاچه‌ی زندگیتان را بخورید!

مواد لازم:

کله و پاچه یک دست

زردچوبه

دانه فلفل سیاه

تخم گشنیز

چوب دارچین

زنجبیل تازه یا خشک

برگ بو

خب میزان ادویه‌ها به خودتان بستگی دارد. هدف ما گفتن ترفندها و نکات طلایی است که اهمیتشان خیلی بالاست. به دقت آنها را یاد بگیرید و اجرا کنید!

اولین کاری که باید انجام بدهید تمیز کردن کله و پاچه است. اگر در منزل این کار را می‌کنید دقت کنید که کیست مویی وسط هر پاچه را با چاقو در بیاورید. مخاط بینی را در کله تمیز کنید و غدههای چربی را هم در قسمت گردن کله خارج کنید. برای اینکه سختتان نباشد بهتر است از کله و پاچه‌های پاک شده و تمیز تهیه کنید که این مرحله را قبلا طی کرده‌اند و شما نیازی به انجام آنها ندارید. فقط حسابی آن را بشویید.

نکته دوم که در گرفتن بوی زهم کله و پاچه خیلی مهم است همینجاست! در یک قابلمه آب بریزید و وقتی جوش آمد کله و پاچه تمیز و شسته شده را داخل آن بریزید و وقتی آب مجدد به جوش آمد و روی آن کف کرد آب را خالی کنید. این روش خیلی کارساز و مهم است.

رسیدیم به بهترین و طلایی‌ترین نکته‌ی ممکن! حتما برای یک دست کله و پاچه 3-4 عدد پیاز لازم دارید. پیازها را خرد کنید و کمی در روغن تفت بدهید. سبک که شد زردچوبه، دانه فلفل سیاه، تخم گشنیز، چوب دارچین، برگ بو و زنجبیل تازه یا خشک را به آن اضافه کنید و تفت بدهید تا عطر آن آزاد شود. وقتی بوی ادویه‌ها مشامتان را قلقلک داد اول پاچه‌ها را داخل قابلمه قرار بدهید و بعد کله‌ی نازنین گوسفند را اضافه کنید. روی آنها آب جوش بریزید و وقتی که آب به جوش و خروش درآمد حرارت گاز را کم کرده و در قابلمه را بگذارید تا به آرامی حدود 8 ساعت بپزد و حسابی جا بیفتد. در 20 دقیقه آخر طبخ کله و پاچه مغز را اضافه کنید. مغز زود له می‌شود برای همین نیاز به پخت طولانی مدت ندارد. در پایان هم شاهد یک صحنه رویایی از کله پاچه‌ی پخته شده خواهید بود که عطر آن تمام منزلتان را احاطه کرده و شما را به شدت فرا می‌خواند تا از خوردن یک غذای اصیل و جذاب ایرانی لذت ببرید! نوش جان

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا