اخبار روزتغذیه و رژیم غذاییسلامتیویژه

کاکائو و فواید آن: چرا شکلات تیره بهترین انتخاب است

بسیاری از افراد از فواید شکلات برای سلامت بدن مطلع هستند، اما انتخاب شکلات مناسب و سالم در این زمینه اهمیت زیادی دارد.

اغلب شنیده‌ایم که شکلات برای سلامتی مفید است. البته شکلات‌ها می‌توانند گاهی پر از قند و مواد نگهدارنده باشند که تاثیرات مثبت آن‌ها را کاهش می‌دهد. اما با وجود این، کدام نوع شکلات سالم‌تر است؟ در این بخش از نمناک، پاسخ این سوال را به طور ساده و کوتاه خواهید یافت.

شکلات تیره و غیر شیرین

زمانی که تصمیم به انتخاب نوع شکلات می‌گیریم، مهم است که میزان قند آن را در نظر بگیریم. قند زیاد می‌تواند خطر چاقی را افزایش داده و سوخت و ساز بدن را مختل کند. همچنین، استفاده از شیرین‌کننده‌های مصنوعی به جای شکر طبیعی انتخابی اشتباه است؛ چرا که این شیرین‌کننده‌ها آسیب بیشتری به روده و معده وارد می‌کنند. بهترین انتخاب، شکلاتی است که درصد بالایی از کاکائو داشته باشد. در واقع، سالم‌ترین شکلات‌ها، آن‌هایی هستند که حداقل 75 درصد کاکائو دارند. بنابراین، پاسخ به سوال «کدام شکلات سالم‌تر است؟» شکلات تیره است.

کاکائو و آنتی‌اکسیدان‌ها

کاکائو یک ماده غذایی مغذی است که لیپیدها و آنتی‌اکسیدان‌های زیادی دارد. این ترکیبات از پیری سلولی جلوگیری کرده و خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند. همچنین، احتمال ابتلا به بیماری‌ها را نیز کم می‌کنند. به همین دلیل، بسیاری از متخصصان توصیه می‌کنند که در رژیم غذایی خود از قهوه و کاکائوی تلخ بهره بگیرید، اما مراقب باشید که شکلات را به جای کاکائو انتخاب نکنید.

مزایای شکلات سالم

به یاد داشته باشید که شیرین‌کننده‌های مصنوعی به هیچ‌وجه جایگزین سالمی نیستند؛ زیرا قند کربوهیدرات در آن‌ها بسیار بالا است. همه شکلات‌ها حاوی کاکائو نیستند و تنها شکلات‌هایی که کاکائو دارند، گزینه‌های سالم‌تری به شمار می‌آیند، چرا که حاوی آنتی‌اکسیدان‌های مفید هستند. با مصرف این نوع شکلات‌های سالم، می‌توانید آن‌ها را همراه با میوه، لبنیات و دسرهای مختلف مصرف کنید.

 

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا