آشپزی

پخت چلو گوشت زعفرانی به روش بازاری + 9 نکته طلایی

چلو گوشت یکی از انواع غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که از غذاهای مجلسی خاص هم محسوب می شود. به این دلیل می گوییم غذای مجلسی خاص، چون چلو گوشت از غذاهای گران قیمت محسوب می شود و فقط در مجالس مهم مورد استفاده قرار می گیرد. چلو گوشت خوشمزه را می توانیم به سلیقه خود با گوشت گوساله یا گوشت گوسفندی تهیه کنیم. البته همانطور که مطمئنا می دانید چلو گوشت درست شده با گوشت گوسفندی خوشمزه تر و لذیذتر می باشد و به همین دلیل این غذا معمولا با گوشت گوسفندی تهیه می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گردن گوسفندی ۱ عدد
پیاز ۲ عدد بزرگ
زعفران ۶ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ عدد
برگ بو ۴ عدد
سیر ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ( اختیاری ) ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
زردچوبه و روغن به اندازه کافی

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا