آشپزیویژه

مزه دار کردن جوجه کباب به 10 روش ساده و حرفه ای! کدام را دوست داری؟ + عکس

«کی می‌تونه جوجه کباب دوست نداشته باشه؟! هیچکس! مگه داریم؟!» یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و همه‌پسند جوجه کباب است. تکه‌های کباب شده‌ی مرغ که در کنار پلوی زعفرانی یک طعم بی نظیر می‌سازد.

به گزارش راهنماتو، برای اینکه یک جوجه کباب فوق‌العاده داشته باشید اینکه با چه روشی مزه‌دار می‌شود از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مطلب 10 روش مرینیت کردن جوجه را برای شما آماده کرده‌ایم که بنابه سلیقه و ذائقه‌ی خود و اطرافیانتان می‌توانید از آنها استفاده کنید. بله 10 روش! هر کدام طعم دلپذیر خودش را دارد.

جوجه کباب لیمو جعفری:

جوجه لیمو جعفری

مقداری پوست لیموترش رنده شده

آب یک عدد لیمو ترش تازه

یک حبه سیر خرد شده

کمی پودر زیره سبز

به میزان سخاوت شما زعفران دم کرده

مقداری روغن زیتون

یک قاشق غذاخوری خامه یا سس مایونز

یکی دو قاشق غذاخوری جعفری تازه که ریز خرد کرده‌اید

نمک و فلفل سیاه!

تمام مواد را با تکه‌های مرغ که می‌تواند شامل سینه و ران باشد مخلوط کنید و چند ساعتی در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کنید. بعد آنها را به شیوه‌ی کبابی یا سرخ شده آماده کنید. در فریزر هم می‌توانید این جوجه‌ها را قرار بدهید و هروقت نیاز داشتید استفاده کنید.

جوجه کباب چیلی:

جوجه کباب چیلی

از اسم این جوجه کباب قطعا متوجه شده‌اید که مخصوص تندپسندان است!

یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

یک قاشق غذاخوری پول بیبر

نمک و فلفل سیاه

یک قاشق مرباخوری پودر سیر و پودر پیاز

مقداری آب سرکه انگور قرمز یا آب لیمو

کمی سس کچاپ که بنابه میل خودتان تند یا معمولی باشد

مقداری روغن زیتون

تمام مواد را با تکه‌های مرغ مخلوط کنید تا همه قسمت‌های مرغ مزه‌دار شوند. در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و با کباب کردن یا سرخ کردن آنها لذتش را ببرید!

جوجه کباب لبنانی:

جوجه لبنانی:

عطر این جوجه خیلی دلپذیر است.

سیر خرد شده

روغن مایع یا زیتون

مقدار کمی رب گوجه فرنگی

آب لیمو ترش تازه

فلفل دلمه‌ای خرد شده

کمی نعناع خشک

ماست پرچرب

مقداری ارده که اگر در دسترس نداشتید حذف کنید.

نمک و فلفل سیاه

کل این مواد را ترکیب کرده و به مرغ اضافه کنید. در ظرفی دربسته داخل یخچال یا فریزر بگذارید و به مقدار نیاز آنها را طبخ کنید.

جوجه کباب مراکشی:

جوجه مراکشی

این جوجه یک طعم بی نظیر و فوق‌العاده دارد.

4 قاشق غذاخوری خامه صبحانه

ادویه گراماسالا و اگر در دسترستان نیست هر ادویه‌ای که دوست دارید. بهتر است از هل و دارچین و زنجبیل حتما استفاده کنید)

زعفران دم کرده‌ی غلیظ

سیر خرد شده

فلفل دلمه‌ای خرد شده

آب لیموترش تازه

کمی روغن زیتون

همه‌ی این مواد در کنار هم با آمیخته شدن با تکه‌های مرغ یک ترکیب جادویی خواهند شد. حتما از این طعم بی نظیر لذت خواهید برد.

جوجه کباب ترش:

جوجه ترش

چه کسی می‌تواند جوجه ترش را دوست نداشته باشد!؟ بعید می‌دانم کسی بتواند این طعم فوق‌العاده را نادیده بگیرد!

رب انار

پودر گردو

ماست

زعفران دم کرده

سیر خرد شده

آب انار ترش

پیاز رنده شده

نمک و فلفل سیاه

اگر دوست دارید ترشتر بشود کمی هم آب لیموترش تازه

این مزه‌ها در کنار هم وقتی بمانند یک بافت فوق‌العاده ترد و خوشمزه برای مرغ ایجاد خواهند کرد. به سادگی نمی‌شود از آن گذشت!

جوجه کباب گشنیز و خردل:

جوجه گشنیز و خردل

از اسم این جوجه برمی‌آید که خیلی خوشمزه است!

سس خردل

عسل

سیر رنده شده

آب لیموترش تازه

گشنیز تازه خرد شده

نمک، فلفل سیاه

روغن زیتون

تمام مواد به اضافه‌ی تکه‌های مرغ می‌توانند یک وعده غذای جادویی برای شما آماده کنند. کسانی که طرفدار مزه‌ی ملس هستند بی نهایت از این ترکیب لذت خواهند برد.

جوجه کباب زعفرانی:

جوجه زعفرانی

معروفترین جوجه‌ای که می‌توان نام برد جوجه زعفرانی است.

یک طعم همه‌پسند دارد که برای کسانی که حاضر نیستند ریسک کنند و مزه‌های جدید را امتحان کنند همیشه حرف اول را می‌زند!

زعفران دم کرده

پیاز خلالی خرد شده

سس مایونز

آب لیموترش تازه

نمک و فلفل سیاه

ساده و دوست داشتنی! همه‌ی این مواد را ترکیب کنید و به مرغ‌ها اضافه کرده و اجازه بدهید در یخچال چند ساعتی بمانند.

جوجه کباب لاری:

جوجه لاری

یکی از بهترین جوجه‌های ممکن با این مزه آماده می‌شود.

4 قاشق غذاخوری ماست پرچرب یا چکیده

مقداری کره

یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

پیاز خلالی خرد شده

آب لیمو ترش تازه

روغن زیتون

نمک، فلفل قرمز، پاپریکا و پودر تخم گشنیز

عطر این مواد را حس کردید؟ جوجه شما با این ادویه و ترکیبات بی نظیر خواهد شد.

جوجه کباب سیر و گشنیز:

جوجه سیر و گشنیز

این جوجه هم طرفداران بسیار زیادی دارد. سیر در هر غذایی دوست داشتنی است!

سیر رنده شده

سس مایونز یا ماست چرب

2 قاشق غذاخوری سرکه سفید

مقداری روغن زیتون

نمک، فلفل سیاه

گشنیز تازه خرد شده (درشت خرد کنید)

فلفل سبز تند و خرد شده

آب لیموترش تازه

این مواد بوی فوق‌العاده‌ای راه می‌اندازند! شک نکنید و دل را به دریا بزنید و این جوجه را حتما آماده کنید!

جوجه کباب ایتالیایی:

جوجه ایتالیایی

یکی از طعم‌های جذابی که می‌توانید امتحان کنید جوجه ایتالیایی است.

سرکه سیب

سیر رنده شده

فلفل قرمز

پودر آویشن

نمک

چند برگ ریحان تازه که درشت خرد شده باشد

مقداری پونه تازه یا خشک

روغن زیتون

مطمئن هستم با دیدن مواد لازم جوجه ایتالیایی وسوسه شده‌اید که حتما امتحانش کنید. ضرر نخواهید کرد!

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا