آشپزی

مرغ سوخاری‌ های قبل از این سوتفاهم بود! درست کن متوجه می‌شی!

«مرغ سوخاری توی خونه چطوری می‌خواد بشه؟! مغزپخت می‌شه!؟» مرغ سوخاری یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب است. مخصوصا برای بچه‌ها که خیلی عزیز است و معمولا یکی از انتخاب‌های اولشان قرار می‌گیرد. برای اینکه یک مرغ سوخاری سالم و سریع و خوشمزه داشته باشید یک روش جدید و بسیار عالی به شما معرفی خواهیم کرد که با امتحان آن، حتما همیشه در منزل مرغ سوخای خواهید پخت.

تا به امروز هر مدل دستور آشپزی مرغ سوخاری داشتید از ذهنتان پاک کنید! این رسپی قرار است برای همیشه در قلب شما ماندگار بشود و دیگر جا برای هیچ مدل مرغ سوخاری دیگر نخواهد بود.

در ابتدا بگویم که فقط به سینه مرغ نیاز دارید و این نحوه تهیه بیشتر مناسب تهیه مرغ سوخاری بدون استخوان است. برای همین هم خیلی سریع آماده می‌شود و از لحظه‌ای که هوس کنید این غذا را بخورید و تا زمانی که مراحل تهیه آن را پیش ببرید مدت زیادی نخواهد گذشت! خودتان امتحان کنید متوجه سادگی آن می‌شوید!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 2 عدد
خامه صبحانه یک عدد
تخم مرغ یک عدد
لیمو ترش تازه نصف یک عدد
آرد سفید یک پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه و اورگانو به میزان لازم

مرغ سوخاری

طرز تهیه:

در ابتدا سینه‌های مرغ را به قطعات کوچکتر برش بزنید. همه را در یک ظرف بریزید و روی آن‌ها خامه بریزید. تمام ادویه‌ها را به غیر از اورگانو به آن اضافه کنید. نوبت آب لیموترش است که روی آن بچکانید. تخم مرغ را هم داخل آن بشکنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا تمام قسمت‌ها به یک اندازه با خامه و ادویه‌ها ترکیب شود.

روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها خوبتر با هم ادغام شوند.

بعد از یک ساعتی که گذشت در یک ظرف آرد را به همراه تمام ادویه‌ها مخلوط کنید. تکه‌های مرغ را در این مخلوط آردی بزنید و در تابه‌ای که پر از روغن داغ است سرخ کنید. دو طرف مرغ‌ها را با حرارت کم خوب سرخ کنید.

از آنجا که سینه مرغ بافت نرمی دارد و خیلی زود پخته می‌شود این غذا خیلی زود آماده می‌شود و شما از طعم فوق العاده آن لذت خواهید برد. نوش جان

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا