آشپزی

مرغ رو با این روش بپز و دیگه نگران بوی زهمش نباش!

اکبر جوجه، یه غذای اصیل و خوشمزه شمالیه که به خاطر طعم و عطر بی‌نظیرش بین مردم خیلی محبوبه. این غذا با جوجه مرغ، رب انار، زعفران و یه سس مخصوص تهیه می‌شه و می‌تونه یه انتخاب عالی برای یه وعده غذایی کامل و یا یه عصرونه دلچسب باشه.

اگه شما هم عاشق طعم غذاهای شمالی هستید، با ما همراه بشید تا طرز تهیه اکبر جوجه رو بهتون آموزش بدیم.

مواد لازم:

جوجه مرغ: ۱ عدد (معمولاً از ران مرغ استفاده می‌شه)

رب انار: ۱/۲ پیمانه

زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع: به مقدار لازم

نمک و فلفل: به مقدار لازم

پیاز: ۱ عدد (اختیاری)

سیر: ۲ حبه (اختیاری)

برای سس:

گردو: ۱/۲ پیمانه

رب انار: ۱/۴ پیمانه

آب: ۱/۲ پیمانه

روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرینیت کردن جوجه: جوجه مرغ رو به همراه نمک، فلفل، زعفران دم کرده و آبلیمو داخل یه ظرف مناسب بذارید و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید جوجه به مدت چند ساعت (حدوداً ۲ تا ۳ ساعت) داخل یخچال مزه دار بشه.

آماده سازی سس: گردو رو به همراه کمی آب داخل یه غذاساز یا آسیاب بریزید و به خوبی آسیاب کنید تا به شکل پودر در بیاد. بعد رب انار، آب، روغن مایع، نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا سس یکدست بشه.

سرخ کردن جوجه: یه قابلمه مناسب رو روی حرارت ملایم بذارید و به مقدار لازم روغن داخلش بریزید. بعد از اینکه روغن داغ شد، جوجه‌های مزه دار شده رو داخلش بذارید و سرخ کنید.

اضافه کردن رب انار: وقتی که جوجه‌ها نیم پز شدن، رب انار رو بهشون اضافه کنید و به همراه جوجه‌ها تفت بدید تا رب انار به خورد جوجه‌ها بره.

پخت نهایی: در آخر، یه مقدار آب به قابلمه اضافه کنید و حرارت رو کم کنید. درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید جوجه‌ها به طور کامل بپزن و جِرمشون گرفته بشه.

سرو غذا: اکبر جوجه رو به همراه پلو زعفرانی و سس انار سرو کنید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا