مثل قنادی رولت خامهای درست کن! + ترفند
مواد لازم:
این رولت خامه ای بدون فر، دسری نرم و خوشمزه است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. این دسر برای مهمانی ها و یا دورهمی ها نیز مناسب است.
شیر: ۱ لیتر
شکر: ۱ پیمانه
پودر نارگیل: ۱ پیمانه
وانیل: ½ قاشق چایخوری
آرد: ۱ پیمانه
کره: ۶۰ گرم
طرز تهیه:
در یک قابلمه شیر، شکر، پودر نارگیل و وانیل را مخلوط کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
مخلوط را به جوش برسانید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود، بپزید.
کره را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود.
از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
آرد را به تدریج به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر صاف و یکدست بدست آید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و با وردنه به شکل مستطیل به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید.
خمیر را از عرض به سه قسمت مساوی برش بزنید.
هر قسمت را با خامه فرم گرفته یا مارمالاد دلخواهتان بمالید.
هر قسمت را از سمت بلند رول کنید و رولت ها را در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
رولت های خنک شده را برش بزنید و سرو کنید.
نکات:
برای غلیظ شدن بیشتر مخلوط، می توانید 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را با 2 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرده و به مخلوط در حال پخت اضافه کنید.
می توانید از میوه های دلخواهتان مانند توت فرنگی، موز یا کیوی برای تزیین رولت ها استفاده کنید.
برای طعم قوی تر نارگیل، می توانید از 2 پیمانه پودر نارگیل استفاده کنید.
نوش جان!