وی افزود: «پنی سیلین یک آنتیبیوتیک است که از کپکهای پنی سیلیوم استخراج میشود و در درمان عفونتهای باکتریایی مؤثر است، اما چون سرماخوردگی ناشی از ویروس است، پنی سیلین نقشی در درمان آن ندارد.»
اسلامیان توضیح داد: «گاهی اوقات عفونتهای باکتریایی ممکن است به طور همزمان با عفونت ویروسی سرماخوردگی ایجاد شوند، که در این صورت استفاده از پنی سیلین ممکن است مؤثر باشد.» وی همچنین به خواص درمانی شلغم اشاره کرد و افزود: «شلغم حاوی ۸۵ میکروگرم لوتئین و ۲۰ میکرومول گلوکوزینولات در هر گرم است، که این مواد خاصیت ضد ویروسی، ضدباکتریایی و ضدالتهابی دارند. این ترکیبات به کاهش التهاب گلو، حفره دهان و سینوسها کمک میکنند.»
این متخصص تغذیه در پایان تأکید کرد: «شلغم پنی سیلین ندارد، اما میتواند در تسکین علائم سرماخوردگی و بهبود وضعیت بیمار تأثیر مثبتی داشته باشد.»