آشپزی

فقط با یه بسته پودر ژله برو وسط بهشت!

یخ در بهشت، یکی از خوراکی های خنک و پرطرفدار در فصل تابستان است که به دلیل طعم و مزه ی متنوع و طرز تهیه ی آسان، طرفداران زیادی دارد.این خوراکی خوشمزه را می توان به روش های مختلفی تهیه کرد. در این مقاله، به شما روش تهیه ی یخ در بهشت با پودر ژله را آموزش می دهیم:

مواد لازم:

1 بسته پودر ژله (به طعم دلخواه)

1 پیمان آب جوش

1/2 پیمان آب سرد

میوه های دلخواه (به دلخواه)

طرز تهیه:

1. آماده سازی مواد:

پودر ژله را به همراه 1 پیمان آب جوش در یک ظرف مناسب مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا پودر ژله به طور کامل حل شود.

1/2 پیمان آب سرد را به مخلوط ژله اضافه کنید و به هم بزنید.

میوه های دلخواه خود را به صورت نگینی یا تکه های کوچک خرد کنید.

2. قالب گیری یخ در بهشت:

قالب های یخ در بهشت را به اندازه ی 2/3 از مخلوط ژله پر کنید.

میوه های خرد شده را به دلخواه روی مخلوط ژله قرار دهید.

قالب های یخ در بهشت را به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ بزنند.

3. سرو یخ در بهشت:

در میان اخبار

قالب های یخ در بهشت را از فریزر خارج کنید و به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شوند.

یخ در بهشت ها را از قالب ها خارج کنید و در ظرف مورد نظر خود قرار دهید.

می توانید یخ در بهشت ها را با سس میوه، بستنی یا شربت تزیین کنید.

نکات تکمیلی:

می توانید از انواع مختلف پودر ژله برای تهیه ی یخ در بهشت استفاده کنید.

می توانید از میوه های مختلفی مانند توت فرنگی، انگور، کیوی، هلو و … در یخ در بهشت استفاده کنید.

می توانید به جای آب سرد، از آب میوه یا شربت نیز در تهیه ی یخ در بهشت استفاده کنید.

اگر می خواهید یخ در بهشت شما طعم ترش و ملس داشته باشد، می توانید از کمی آب لیمو یا سرکه در مخلوط ژله استفاده کنید.

یخ در بهشت را می توانید به مدت 2 تا 3 روز در فریزر نگهداری کنید.

با تهیه ی یخ در بهشت با پودر ژله، می توانید از طعمی خنک و دلچسب در گرمای تابستان لذت ببرید و از این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار در کنار خانواده و دوستان خود استفاده کنید!

همچنین، علاوه بر روش ارائه شده در بالا، می توانید یخ در بهشت را به روش های مختلف دیگری نیز تهیه کنید. برای مثال، می توانید از ژله ی خانگی به جای پودر ژله استفاده کنید.

امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید!

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا