فرارو: درست کردن یک غذای خوشمزه در زمان خیلی کم هنر است! اما اگر بدانید بعضی از غذاها را میتوانید با روشهای متفاوت از قبل، سریعتر درست کنید جذابیتش بیشتر است!
آبکش کردن رشتههای ماکارونی هم یک وقتهایی سخت به نظر میرسد! برای همان وقتهایی که دوست دارید همه چیز سر جای خودش باشد و شما هم در تنبلانهترین حالت ممکن آشپزی کنید این دستور را به خاطر بسپارید! رازش را هم به کسی نگویید تا همه فکر کنند چقدر زحمت کشیدهاید!
برای اینکه این غذا را درست کنید لازم است فقط کمی احساس تنبلی داشته باشید! بقیهی موادش همان مواد ماکارونی است!
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
ماکارونی | به مقدار لازم |
پیاز | یک عدد |
گوجه فرنگی | یک عدد |
فلفل دلمهای | یک عدد |
گوشت چرخکرده | ۱۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه و آویشن | به مقدار لازم |
سیر | دو حبه |
روغن | دو قاشق غذاخوری |
آب جوش | در حدود ۴ لیوان |
تنبلی و خستگی | بیش از اندازه! |
غذایی راحت است که همه را با هم داخل ظرف بریزید و به مدد الهی رها کنید! این غذا هم در چنین وضعی به سر میبرد!
همهی مواد را با هم داخل یک تابه بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. شعلهی گاز را روشن کنید و روی حرارت ملایم بگذارید. در تابه را بگذارید تا بخار کند، بعد از ۵ دقیقه در ظرف را بردارید و مواد را خوب هم بزنید. اگر آب آن کشیده شده است دم کنی بگذارید و ده دقیقه بعد ماکارونی خوشمزهی راحت خود را تحویل بگیرید.
نکته مهم:
چون رشتههای ماکارونی و بقیهی مواد تنها با آبی که داخل تابه هست پخته میشوند حواستان به شعلهی گاز باشد. اگر حرارت خیلی بالا باشد آب غذا زود کشیده میشود و مواد نپخته باقی میمانند!
تنها نقطه ضعف این ماکارونی این است که ته دیگ ندارد!