آشپزی

شیرینی متفاوت برای افرادی که عاشق نسکافه‌ هستن

شیرینی نسکافه، با ظاهری ساده و طعمی دلنشین از قهوه، یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های خانگی است که به دلیل پخت آسان و مواد اولیه در دسترس، به انتخابی ایده‌آل برای پذیرایی از مهمانان و یا یک میان وعده خوشمزه تبدیل شده است.

در این مقاله، طرز تهیه شیرینی نسکافه را به صورت مرحله به مرحله و با نکات کلیدی برای پخت یک شیرینی نسکافه نرم، ترد و خوشمزه به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

آرد سفید: 225 گرم

پودر قند: 70 تا 100 گرم (میزان دلخواه)

کره حیوانی یا مارگارین: 110 گرم

نشاسته ذرت: 50 گرم

پودر نسکافه گلد: 1 قاشق غذاخوری

آب جوش برای حل کردن نسکافه: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: ¼ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1. آماده‌سازی مواد:

کره را به دمای محیط برسانید تا نرم و خمیری شود.

پودر قند و وانیل را با هم مخلوط کنید.

پودر نسکافه را در آب جوش حل کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.

2. هم زدن مواد خشک:

آرد و نشاسته ذرت را در یک کاسه بزرگ با هم الک کنید.

3. هم زدن مواد مرطوب:

در یک کاسه دیگر، کره نرم شده و پودر قند مخلوط شده با وانیل را با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن و حجیم شود.

محلول نسکافه خنک شده را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا یکدست شود.

4. اضافه کردن مواد خشک به مواد مرطوب:

مخلوط آرد و نشاسته ذرت را به تدریج به مخلوط مواد مرطوب اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا فقط مواد با هم مخلوط شوند. (از هم زدن زیاد خودداری کنید تا پف شیرینی از بین نرود.)

5. شکل دادن به شیرینی:

از مایه شیرینی به اندازه یک گردو برداشته و با دست به آن شکل هلال یا گرد بدهید.

می‌توانید از قالب‌های شیرینی نیز برای شکل دادن به شیرینی استفاده کنید.

6. پخت شیرینی:

فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (350 درجه فارنهایت) از قبل گرم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

شیرینی‌های شکل داده شده را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید.

سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها به طور کامل پخته و طلایی رنگ شوند.

7. خنک شدن و سرو شیرینی

پس از پخت، شیرینی‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه خنک شوند.

سپس شیرینی‌ها را از سینی فر جدا کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند.

می‌توانید شیرینی نسکافه را با پودر قند، پودر کاکائو یا دارچین تزیین کنید.

نکات کلیدی:

برای داشتن یک شیرینی نسکافه با طعم قهوه‌ای عمیق‌تر، می‌توانید از 2 قاشق غذاخوری پودر نسکافه استفاده کنید.

اگر مایه شیرینی به نظر شما خشک بود، می‌توانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کنید.

مراقب باشید که شیرینی‌ها را بیش از حد در فر نپزید، زیرا سفت و خشک می‌شوند.

اجازه دهید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند قبل از اینکه آنها را از سینی فر جدا کنید، زیرا در غیر این صورت ممکن است خرد شوند.

**با رعایت این نکات کلیدی و پخت شیرینی نسکافه خانگی، می‌توانید از طعمی دلنشین از قهوه در کنار چای یا قهوه خود لذت ببرید و یا آنها را به عنوان هدیه‌ای خوشمزه به دوستان و خانواده خود

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا