خانه داری

سه سوته بدون کثیف کاری رو سیخ چوبی کباب بزن

کباب سیخی، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در هر فصلی، به خصوص در فصل تابستان، طرفداران زیادی دارد. این غذا را می‌توان با انواع گوشت، مرغ، ماهی و حتی سبزیجات تهیه کرد و از طعم بی‌نظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت برد.

در این مقاله، به شما آموزش می‌دهیم که چگونه کباب سیخی چوبی را به بهترین نحو در خانه خود تهیه کنید.

مواد لازم:

500 گرم گوشت گوساله یا گوسفندی (ران یا سردست)

1 عدد پیاز بزرگ

1 فلفل سبز تند (اختیاری)

1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه

1 قاشق چایخوری نمک

1/2 قاشق چایخوری زردچوبه

2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

10 عدد سیخ چوبی

مراحل پخت:

آماده سازی مواد:

گوشت را به قطعات مکعبی یا خلالی با اندازه تقریبی 3 تا 4 سانتی‌متر خرد کنید.

پیاز را نگینی خرد کنید.

فلفل سبز تند را (در صورت تمایل) حلقه حلقه کنید.

مرینیت کردن گوشت:

در یک کاسه بزرگ، گوشت‌های خرد شده، پیاز نگینی، فلفل سبز تند (در صورت تمایل)، فلفل سیاه، نمک، زردچوبه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید.

کاسه را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت‌ها طعم مواد را به خود بگیرند.

آماده کردن سیخ‌ها:

سیخ‌های چوبی را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید تا نسوزند.

گوشت‌های مرینیت شده را به طور متناوب به همراه پیاز و فلفل سبز تند (در صورت تمایل) به سیخ‌ها بکشید.

پخت کباب:

منقل را با ذغال روشن کنید و منتظر بمانید تا ذغال‌ها به طور کامل روشن و داغ شوند.

سیخ‌های کباب را روی منقل قرار دهید و به طور مرتب بچرخانید تا تمام قسمت‌های کباب به طور یکسان پخته شود.

برای پخت کامل کباب، به طور متوسط 15 تا 20 دقیقه زمان لازم است.

سرو کباب:

کباب‌های پخته شده را از روی منقل بردارید و به همراه نان، لیمو ترش، گوجه فرنگی و ماست سرو کنید.

می‌توانید از مقداری جعفری یا ریحان ساطوری برای تزیین بیشتر غذا استفاده کنید.

برای طعم بهتر کباب، از گوشت تازه و با چربی متوسط استفاده کنید.

گوشت‌ها را به طور یکسان خرد کنید تا زمان پخت آنها یکسان باشد.

حتماً سیخ‌های چوبی را قبل از استفاده خیس کنید تا نسوزند.

در هنگام پخت کباب، از زغال‌های بدون دود استفاده کنید.

برای جلوگیری از خشک شدن کباب، می‌توانید در طول پخت، مقداری روغن یا کره روی آن بمالید.

کباب را زمانی از روی منقل بردارید که تمام قسمت‌های آن پخته و کمی سوخته باشد.

امیدواریم با این دستور پخت ساده، بتوانید کباب سیخی چوبی خوشمزه و لذیذی را در خانه خود تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار خانواده و دوستان لذت ببرید!

 

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا