سمبوسه ترد و تند با روش پخت اصیل جنوبی + نکات
مواد لازم برای تهیه سمبوسه جنوبی
سیب زمینی 2 عدد
عدس نصف لیوان
پیاز درشت یک عدد
جعفری 15 شاخه
نون لواش به اندازه لازم
نمک به میزان دلخواه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری (اختیاری)
روغن به میزان کافی
طرز تهیه سمبوسه جنوبی
مرحله اول
عدس رو از دو ساعت قبل بشویید و با مقداری آب خیس کنید. سپس آبکش کرده و با مقداری آب نیم ساعت بجوشونید تا بپزه. سپس سیب زمینی ها رو پوست بگیرید، مکعبی خرد کنید و داخل عدس ها بریزید تا بپزن.
مرحله دوم
پیاز رو پوست بگیرید، خلالی خرد کنید و با زردچوبه و فلفل قرمز تفت بدید تا کاملا سرخ بشه. جعفری رو خرد کنید و به تابه پیاز داغ اضافه کنید و بعد از 30 ثانیه از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
وقتی سیب زمینی و عدس کاملا پختن، اونا رو آبکش کرده و با گوشتکوب کاملا له کنید. سپس به پیاز داغ اضافه کنید. نمک بریزید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشن.
مرحله چهارم
نون لواش رو مستطیلی برش بزنید. هر یک عدد نون لواش رو به شش تکه مساوی ببرید. مقداری از مواد میانی سمبوسه داخل هر تکه نون بذارید و مثلثی بپیچید. همه سمبوسه ها رو به همین شکل آماده کنید.
مرحله پنجم
داخل یک تابه روغن بریزید و وقتی داغ شد، دو طرف سمبوسه ها رو با حرارت کم سرخ کنید.
مرحله ششم
وقتی سمبوسه ها سرخ شد، اون ها رو روی حوله کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی شون خارج بشه. سپس داخل ظرف مورد نظرتون بچینید و همراه سس تند یا سس کچاپ سرو کنید. نوش جان.