سادهترین دستور تهیه ترشی و شوری گوجه سبز اینجاست!
«عاشقشی؟ خب ترشی و شوریش رو درست کن تا همیشه داشته باشی! زود باش!» با آن ظاهر خوش رنگ و وجود دلنشینش در قلب همه جا دارد! گوجه سبز را میگویم! البته افراد زیادی آن را به عنوان آلوچه میشناسند، فرقی هم نمیکند، بهار است و این میوه خوشمزه که تا دندانهایت کند نشود دلت نمیآید از خوردنش دست برداری! البته که زمان حضورش بسیار محدود است و بیشتر در خاطرهها ثبت میشود!
به گزارش راهنماتو، اگر شما هم گوجه سبز یا آلوچه دوست دارید تا هنوز عمرش به دنیاست ترشی و شوری آن را درست کنید و لذتش را ببرید. حتی خوردن آن بدون غذا و خالی بسیار جذاب است. پس درنگ جایز نیست و اقدام کنید!
شوری گوجه سبز
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
گوجه سبز | 2 کیلوگرم |
نمک | 2 قاشق چای خوری |
نعناع خشک | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 4 حبه |
آب جوشیده سرد | به میزان لازم |
ترخون و مرزه خشک | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
گوجه سبزها را خوب بشویید و اجازه بدهید خشک شوند. شیشه یا شیشههای مورد نظر را بعد از شست و شو خشک کنید و گوجه سبزها را داخل آنها بریزید. لابه لای آنها حبههای سیر را بیندازید و نمک را هم داخل شیشه ریخته و روی آن را تا جایی که گوجه سبزها وجود دارند پر از آب کنید. در شیشه را به خوبی و محکمی ببندید و آن را برعکس بگذارید. بعد از مدتی آن را به حالت عادی قرار بدهید و باید در محیط آشپزخانه به دور از گرما و نور آفتاب بماند تا رنگ گوجه سبزها تغییر کند. بعد آن را به یخچال منتقل کنید. شوری گوجه سبز شما حاضر است. نوش جان
ترشی گوجه سبز
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
گوجه سبز | یک کیلوگرم |
سیر | 5 حبه |
ترخون | 3 شاخه |
سرکه سفید | به میزان لازم |
نمک | یک قاشق چای خوری |
شکر | یک قاشق چای خوری |
فلفل تند سبز یا قرمز | 4 عدد |
طرز تهیه:
گوجه سبزها را بعد از شست و شو و کندن دم آنها اجازه بدهید خوب خشک شوند. ظرفهای شیشهای موردنظرتان هم باید شسته شده و خشک باشد. گوجه سبزها را داخل ظرف بریزید و سیرها را به همراه فلفلهای درسته و ترخون در کنار آنها قرار بدهید.
نمک و شکر را لابه لای گوجه سبزها بپاشید و داخل ظرف را تا جایی که گوجه سبزها قرار دارند با سرکه سفید پر کنید. در آن را سفت و محکم ببندید. اگر قبل از بستن در یک نایلون روی آن قرار بدهید و بعد در ظرف را ببندید بهتر است.
ترشی مورد نظر را به مدت یک هفته در محیطی که نور مستقیم خورشید به آن نمیتابد و خنک است قرار بدهید. بعد به یخچال منتقل کرده و نوش جان کنید.
فواید گوجه سبز:
این میوه کوچک خوش رنگ خوشمزه که هوش از سر آدم میبرد خواص زیادی دارد.
سرشار از کلسیم، فیبر، فسفر، آهن و پتاسیم است.
به هضم سریع غذا خیلی کمک میکند.
برای رفع یبوست مناسب است.
فشار خون را کاهش میدهد.
برای رفع خستگی و ایجاد شادی خیلی مفید است.
خواص ضد سرطان دارد.
برای درمان بیماری نقرس و جلوگیری از ابتلا به آن استفاده کنید.
سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
جلوگیری از کم خونی و تقویت خون سازی بدن
سرشار از آنتی اکسیدان است و برای درمان تومورهای سرطانی مفید است.
از سرماخوردگی و آنفلوانزا جلوگیری میکند.
خواص ضدباکتریایی زیادی دارد.
مانع پیری زودرس میشود.
چربی خون را کاهش میدهد و از ابتلا به سکته قلبی جلوگیری خواهد کرد.
ادرار آور است و برای دفع سموم بدن مفید عمل میکند.
چربی سوزی بالایی در بدن ایجاد میکند و برای لاغری و کاهش وزن مناسب است.
درمان خوبی برای کبد چرب است.
برای دفع سنگ کلیه خاصیت دارد.
سرشار از ویتامینهای A, C, K, B1, B2 است.