آشپزیاخبار روزخانه داریسبک زندگیگوناگونویژه

راهنمای نگهداری انواع خورشت در یخچال و فریزر

یکی از دغدغه‌های خانم‌های شاغل آماده کردن غذا برای خانواده است. از این رو، فریز کردن مواد غذایی و انواع خورشت‌ها می‌تواند کمک زیادی در صرفه‌جویی زمان آنها کند. اما بهتر است بدانید که ماندگاری هر نوع خورشت در فریزر چقدر است.

مدت زمان نگهداری خورشت‌ها در یخچال و فریزر:

امروزه به دلیل مشغله کاری، بسیاری از افراد وقت کافی برای آشپزی ندارند و به همین دلیل حجم مواد اولیه را در هنگام پخت خورشت‌ها افزایش می‌دهند تا برای چندین وعده غذا آماده داشته باشند. در ادامه، مدت زمان نگهداری انواع خورشت‌ها در یخچال و فریزر آورده شده است:

  • خورشت فسنجان: این خورشت را می‌توان به مدت ۶ تا ۷ روز در یخچال و ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
  • خورشت قیمه: خورشت قیمه بیشتر از ۳ تا ۴ روز در یخچال نباید نگهداری شود. در فریزر، می‌توان این خورشت را بین ۲ هفته تا ۳ ماه نگهداری کرد.
  • خورشت قورمه سبزی: خورشت قورمه سبزی نهایتاً ۳ روز در یخچال قابل نگهداری است و در فریزر تا ۳ ماه ماندگاری دارد.
  • خورشت کرفس: این خورشت را می‌توان تا ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد و در فریزر هم بهتر است بیش از ۳ ماه نگهداری نشود.
  • خورشت مرغ: خورشت مرغ معمولاً تا ۳ تا ۴ روز در یخچال باقی می‌ماند. اما می‌توان مرغ پخته شده را تا ۲ تا ۶ ماه در فریزر نگهداری کرد.
  • خورشت ماست: خورش ماست را می‌توان ۳ تا ۵ روز در یخچال و بیش از ۳ ماه در فریزر نگهداری کرد.
  • خورشت لوبیا سبز: این خورشت را می‌توان تا ۳ روز در یخچال نگهداری کرد و در فریزر تا ۲ هفته (حداکثر ۳ ماه) ماندگاری دارد.
  • خورشت کنگر: خورشت کنگر را می‌توان تا ۴ روز در یخچال و ۲ هفته (حداکثر ۳ ماه) در فریزر نگهداری کرد.
  • خورشت بامیه: خورش بامیه قابلیت نگهداری ۳ روزه در یخچال را داشته و در فریزر تا ۲ هفته (حداکثر ۳ ماه) ماندگاری دارد.

نکات مهم برای نگهداری خورشت‌ها در یخچال و فریزر:

  • بهتر است خورشت‌ها را تازه مصرف کنید.
  • غذاهای پخته شده نباید بیشتر از دو ساعت خارج از یخچال قرار گیرند.
  • هنگام قرار دادن خورشت‌ها در یخچال، از گذاشتن آنها داغ جلوگیری کنید.
  • پس از سرد شدن خورشت، چربی سفت‌شده روی سطح غذا را بردارید و دور بریزید.
  • برای جلوگیری از فساد غذا، از قرار دادن حجم زیادی از مواد غذایی داغ در فریزر خودداری کنید.
  • هنگام فریز کردن غذاها، به دما، بسته‌بندی و نحوه فریز کردن توجه کنید.
  • خورشت را در ظرف‌های دربسته و به اندازه نیاز هر وعده قرار دهید.
  • برچسب‌هایی با تاریخ بسته‌بندی و نام خورشت روی ظرف‌های فریز شده بزنید تا از فساد آن‌ها جلوگیری کنید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا