آشپزی

دستور پخت خورشت اعیانی برای شب جمعه

خورشت بادمجان یکی از غذاهای محبوب و معروف در فرهنگ ایرانی است. این غذا اغلب به عنوان یک غذای اصلی در وعده‌های ناهار و شام مورد استفاده قرار می‌گیرد و دارای طعم و ارزش غذایی زیادی است.

خورشت بادمجان خانگی

موادلازم:

 

بادمجان: ۲-۳ عدد (بزرگ، اگر امکان دارد)

گوشت چرخ کرده یا قطعات گوشت گوساله یا گوسفند: حدود ۳۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد متوسط، رنده شده یا خرد شده

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

زرشک: به میزان لازم (برای تزئین)

نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران به میزان لازم

روغن مایع: به میزان لازم

خورشت بادمجان خوشمزه

طرز تهیه خورشت بادمجان:

بادمجان‌ها را بشویید و پوست آن‌ها را باز کنید.

آن‌ها را به شکل مربع‌های نسبتاً بزرگ برش دهید و در آب نمکی برای حدود ۳۰ دقیقه خیس کنید.

سپس آب را از آن‌ها روانه کنید و آن‌ها را در روغن گرم کنید تا طلایی شوند.

پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت را به آن اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت تغییر کند، تفت دهید.

زردچوبه، نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را به مواد بالا اضافه کنید و همه چیز را خوب مخلوط کنید.

حدود ۲ پیمانه از آب به مواد بالا اضافه کنید و در روغن کم بپزانید.

درانتها بادمجان سرخ شده را اضافه کنید چند ق که زد از روی حرارت بردارید و سرو کنید .

نوش جان

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا