خانه داری

تو ۵ دقیقه خیار شور درست کن!

خیارشور، یکی از چاشنی های محبوب و پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که از خیار و نمک تهیه می شود. این چاشنی خوشمزه را می توان به دو روش سنتی و فوری تهیه کرد.در این مقاله، به ارائه ی دستور پخت خیارشور فوری به روشی ساده و آسان می پردازیم:

مواد لازم:

 

500 گرم خیار

2 پیمان آب

1/2 پیمان سرکه سفید

1/4 پیمان نمک

1 قاشق غذاخوری شکر

1 قاشق چای خوری سبزی خشک (به دلخواه)

1 حبه سیر (اختیاری)

1 عدد فلفل قرمز (اختیاری)

طرز تهیه:

 

خیارها را به خوبی بشویید و به صورت دلخواه (حلقه ای، خلالی یا درسته) برش بزنید.

در یک قابلمه ی مناسب، آب، سرکه، نمک، شکر و سبزی خشک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

پس از اینکه مخلوط به جوش آمد، حرارت را کم کنید و خیارهای برش زده را به آن اضافه کنید.

اگر می خواهید از سیر و فلفل قرمز استفاده کنید، آنها را به خیارها اضافه کنید.

به مدت 5 تا 10 دقیقه خیارها را در مخلوط آب و سرکه بپزید تا کمی نرم شوند.

خیارشور فوری را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

خیارشور خنک شده را در یک شیشه ی درب دار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات تکمیلی:

می توانید از انواع مختلف خیار برای تهیه ی خیارشور فوری استفاده کنید.

اگر می خواهید خیارشور شما طعم تندتری داشته باشد، می توانید از فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید.

می توانید به خیارشور فوری خود ادویه های دیگری مانند زیره، گشنیز یا دانه های خردل نیز اضافه کنید.

خیارشور فوری را می توانید به مدت 1 تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

با تهیه ی خیارشور فوری، می توانید از طعمی ترش و دلچسب در کنار غذاهای خود لذت ببرید و در کمترین زمان ممکن از این چاشنی خوشمزه و پرطرفدار استفاده کنید!

همچنین، علاوه بر روش ارائه شده در بالا، می توانید خیارشور فوری را به روش های مختلف دیگری نیز تهیه کنید. برای مثال، می توانید خیارها را به صورت خام در مخلوط آب، سرکه و نمک قرار دهید و به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خیارشور شوند.

امیدواریم از این مقاله لذت برده باشید!

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا