آشپزی

ترفند پختن نیم ساعت گوشت با این روش ساده

با استفاده از هسته خرما، می‌توانید گوشت را در مدت زمان کوتاهی به طور کامل مغزپخت کنید.

با استفاده از هسته خرما، می‌توانید گوشت را در مدت زمان کوتاهی به طور کامل مغزپخت کنید. برای این کار، کافیست یک دانه هسته خرما را داخل آب گوشت بیندازید و به مدت نیم ساعت روی حرارت قرار دهید. این روش برای گوشت‌های دیرپز نیز امتحان شده و نتایج بسیار مطلوبی به دست آمده است. با این ترفند ساده، گوشت‌ها کاملاً مغزپخت و آماده سرو می‌شوند.

 

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا