خانه داری

ترفند نگهداری برنج خیس خورده برای مدت طولانی

برنج از اصلی ترین غذاهای ایرانی ها است که در مهمانی ها همراه با انواع خورش و کباب سرو می شود.کدبانوهای ایرانی قبل از پخت و آبکش کردن برنج، آن را خیس می دهند. خیساندن برنج قبل از طبخ آن، سبب قد کشیدن دانه‌های برنج و تسهیل فرایند پخت و دم کشیدن برنج می شود. گاهی اوقات برای بسیاری از ما پیش می آید که به دلایلی چون کنسل شدن مهمانی و…برنج خیس داده شده را نمی توان پخت.

چگونه از برنج خیس خورده نگهداری کنیم؟

اگر برنج خیس داده اید و به هر دلیلی نمی خواهید در همان زمان برنج را درست کنید شما می توانید با رعایت چند نکته برنج را چندین روز نگهداری کنید.

برنج باید با آب ولرم و نمک خیس داده شده باشد.

حتما باید روی برنج کمی آب باشد، تا رنگ برنج تغییر نکند.

برنج خیس داده شده را درون ظرف درب بسته و داخل یخچال نگهداری کنید.

برنج خیسانده داخل یخچال تا چهار روز قابلیت نگه داری دارد.

ترفندهای خیساندن برنج

برنج را به‌دقت پاک ‌کنید.

برنج را با آب ولرم چندین بار بشویید اما زمان شستن زیاد چنگ نزنید تا دانه‌های برنجتان خرد نشوند.

آب برنج را چندین بار عوض کنید تا آب برنج کاملاً زلال شود.

برنج را از یک ساعت تا 24 ساعت در آب و کمی نمک بخیسانید. نمک مانع از شکستن و خرد شدن دانه‌های برنج می‌گردد.

آب ولرم باید به‌اندازه دو بند انگشت بالاتر از سطح برنج باشد.

برای حفظ عطر برنجتان روی ظرف را حتماً با یک در بپوشانید.

زمان خیساندن برنج دودی را کاهش دهید.

هرگز برنج را با آب سرد خیس نکنید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا