آشپزی

ترفند درست کردن بستنی برنجی، خاص و متفاوت

بستنی برنجی، یکی از دسرهای محبوب در کشورهای شرق آسیاست که با ذائقه ایرانی‌ها نیز سازگاری دارد. این دسر خوشمزه و خاص، ترکیبی از برنج، شیر و خامه است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود.

مواد لازم:

برنج کته‌ای و نرم: ۸۰ گرم

شکر: ۵۰ گرم (یک‌چهارم پیمانه)

شیر: ۱۲۰ میلی‌لیتر (نصف پیمانه)

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم (یک پاکت)

شیر عسلی یا عسل: به میزان دلخواه

وانیل، زعفران، گلاب یا دارچین: به عنوان اسانس دلخواه

طرز تهیه:

آسیاب کردن برنج:

برنج کته‌ای، شکر و شیر را با هم در مخلوط‌کن بریزید و آسیاب کنید تا کاملاً یکدست شود.

هم زدن خامه:

خامه صبحانه را با شیرین‌کننده دلخواه (شیر عسلی یا عسل) با همزن بزنید تا پف کند و حجم آن بیشتر شود.

مخلوط کردن مواد:

مخلوط برنجی را به خامه اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

چشیدن مزه:

مایع بستنی را بچشید و در صورت نیاز مقدار شکر یا اسانس‌ها را تنظیم کنید.

فریز کردن:

مایع بستنی را در ظرف مناسب بریزید و به مدت ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً ببندد.

این بستنی برنجی با طعم و عطر دلپذیر خود، می‌تواند انتخابی عالی برای پذیرایی از مهمانان یا لذت بردن در روزهای گرم تابستان باشد. نوش جان!

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا