آشپزی

بیا یه غذای سالم و اقتصادی بهت یاد بدم!

ناگت مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در بین کودکان و بزرگسالان است که به دلیل طعم دلچسب و بافت تردی که دارد، می تواند به عنوان یک میان وعده یا غذای سبک سرو شود.

اما ناگت های مرغ صنعتی که در بازار به فروش می رسند، معمولا حاوی مواد افزودنی و نگهدارنده های زیادی هستند که برای سلامتی مضر هستند.

در این مقاله، به بررسی روش تهیه ناگت مرغ خانگی می پردازیم که با استفاده از مواد اولیه ی ساده و سالم می توانید به راحتی آن را در منزل خود تهیه کنید و از طعمی به یاد ماندنی و عاری از هرگونه مواد مضر لذت ببرید.

مواد لازم:

  • سینه مرغ: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد
  • سیر: 2 حبه
  • آرد سوخاری: 2 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • شیر: 1/2 پیمانه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • پودر پاپریکا: به مقدار لازم

مراحل تهیه:

  1. سینه مرغ را به خوبی بشویید و سپس آن را چرخ کنید.
  2. پیاز و سیر را رنده کنید و به همراه نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا به مرغ چرخ شده اضافه کنید.
  3. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  4. مخلوط مرغ را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.
  5. بعد از 30 دقیقه، از یخچال خارج کنید و به اندازه دلخواه از مواد برداشته و به شکل دلخواه (معمولا به شکل ناگت) فرم دهید.
  6. در سه ظرف جداگانه، آرد سوخاری، تخم مرغ زده شده و شیر را آماده کنید.
  7. هر کدام از ناگت های مرغ را ابتدا در آرد سوخاری، سپس در تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بغلتانید تا به طور کامل روکش شوند.
  8. در یک تابه روغن داغ کنید و ناگت های مرغ را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
  9. ناگت های مرغ را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
  10. ناگت مرغ خانگی شما آماده است! می توانید آن را به همراه سس دلخواه خود سرو کنید.

نکات تکمیلی:

  • برای اینکه ناگت های مرغ شما طعم و مزه ی بهتری داشته باشند، می توانید از ادویه های دیگری مانند پودر سیر، پودر پیاز، پودر زنجبیل و یا آویشن نیز استفاده کنید.
  • اگر می خواهید ناگت های مرغ شما تردتر شوند، می توانید بعد از غلتاندن در آرد سوخاری، آنها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فریزر قرار دهید و سپس سرخ کنید.
  • می توانید ناگت های مرغ را به جای سرخ کردن، در فر نیز بپزید. برای این کار، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و ناگت ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید.
  • ناگت مرغ خانگی را می توانید به مدت 3 تا 4 روز در یخچال نگهداری کنید.

با به کارگیری این روش ساده و کاربردی، می توانید ناگت مرغی سالم و خوشمزه را در منزل خود تهیه کنید و از آن در کنار خانواده و عزیزانتان لذت ببرید!

نوش جان!

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا