آشپزی

بیا تا آسون ترین کیک یخچالی دنیا رو بهت یاد بدم!

کیک یخچالی، یک دسر ساده، سریع و خوشمزه ایرانی است که بدون نیاز به فر پخته می‌شود. این کیک با ترکیب بیسکویت، شیر، نشاسته و مواد دلخواه مانند میوه، شکلات و … تهیه می‌شود و به دلیل خنک و مرطوب بودن، انتخابی ایده‌آل برای روزهای گرم تابستان است.

مواد لازم:

بیسکویت پتی‌بور: 2 بسته

شیر: 1 لیتر

شکر: نصف لیوان

پودر کاکائو یا نسکافه: 1 قاشق غذاخوری

نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری

میوه، شکلات و یا مواد دلخواه برای تزیین: به مقدار لازم

مراحل پخت:

آماده سازی مواد:

بیسکویت‌ها را به صورت پودر درآورید.

شیر و شکر را در یک قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید.

پس از شروع جوشیدن، نشاسته ذرت را به تدریج اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا گلوله نشود.

آرد و پودر کاکائو (یا نسکافه) را مخلوط و سپس کم کم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود.

پودر ژلاتین را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند.

قالب بندی کیک:

در ظرف مورد نظر خود، مقداری از مواد خنک شده را بریزید.

روی مواد، یک لایه بیسکویت پودرشده قرار دهید.

مراحل 6 و 7 را تکرار کنید تا تمام مواد و بیسکویت‌ها به کار بروند.

ظرف را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کیک خودش را بگیرد.

تزیین کیک:

کیک را از یخچال خارج کنید و به دلخواه با میوه‌های تازه، شکلات بنماری، پودر نارگیل یا ترافل تزیین کنید.

نکات مهم:

برای طعم قوی‌تر، می‌توانید از پودر کاکائو بدون شکر استفاده کنید.

به جای بیسکویت پتی‌بور می‌توانید از بیسکویت‌های دیگر مانند ساقه طلایی یا چای‌بار نیز استفاده کنید.

در صورت تمایل می‌توانید از میوه‌های مختلف مانند موز، توت فرنگی یا گیلاس برای تزیین کیک استفاده کنید.

کیک یخچالی را می‌توانید تا 2 روز در یخچال نگهداری کنید.

با استفاده از این روش ساده، می‌توانید کیک یخچالی خوشمزه و لذیذ در منزل خود تهیه کنید و از آن برای لذت بردن از طعمی خنک و دلچسب در کنار خانواده و دوستان خود استفاده کنید.

نوش جان!

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا