براق کردن قاشق چنگال استیل قدیمی + روش
با گذر زمان بر روی قاشق چنگال استیل، خط و خش میافتد و پاک کردن این خط و خش ها میتواند به قاشق چنگال استیل شما کمک کند تا بدون زنگ زدگی و تیره شدن بیشتر عمر کنند.
خبر خوب این است که شما با استفاده از چند ماده خانگی و آب میتوانید به آسانی این خط و خش ها را پاک کنید و از بین ببرید . این بخش از نکات خانه داری نمناک در پاسخ به درخواست کاربران به بیان نکاتی برای رفع خط و خش و تغییر رنگ و کدری قاشق و چنگال های استیل خواهیم پرداخت.
روش براق کردن قاشق چنگال استیل
مواد مورد نیاز:
1 پیمانه جوش شیرین
2 قاشق غذا خوری صابون کاستیلی
یک ظرف بزرگ آب
دو تکه پارچه تمیز
نحوه انجام:
با مخلوط کردن جوش شیرین و صابون کاستیلی یک خمیر درست کنید.
مقداری از خمیر را بر روی قسمتی از پارچه بمالید و بر روی قاشق چنگال استیل بکشید و با حرکت به سمت داخل، بالا و پایین خمیر را پاک کنید.
هر قطعه از قاشق چنگال استیل را با آب سرد بشویید و اطمینان حاصل کنید که تمام مواد پاک کننده از روی ظرف پاک شده باشد.
از یک پارچه نرم و تمیز برای برق انداختن هر قطعه از قاشق چنگال استیل استفاده کنید تا نو به نظر برسند و اگر حداقل هر چند ماه یک بار آنها را برق بیاندازید ، بیشتر عمر میکنند.
مواد لازم:
فویل آلومینیومی
دو قاشق غذا خوری جوش شیرین
دو قاشق غذا خوری نمک
آب داغ
ظرف پلاستیکی یا شیشه ای
پارچه نرم یا حوله ای بدون پرز
مرحله اول:
ظرف پلاستیکی یا شیشه ای انتخاب کنید تا قاشق چنگال استیل در آن، جا بشوند.
ته ظرف را به طوری که قسمت براق آلومینیوم به سمت بالا باشد، بپوشانید.
مرحله دو : لایه ای از نمک و جوش شیرین
دو قاشق غذا خوری هم از نمک و هم از جوش شیرین را در ته ظرف بپاشید (اگر یک قطعه بزرگی مثل قوری یا ظرفی را تمییز می کنید، می توانید از یک دوم پیمانه جوش شیرین و یک دوم پیمانه نمک در سینک استیل ضد زنگ یا در صورت لزوم از یک ظرف عمیق تر استفاده کنید (دو فلز ممکن است واکنش نشان دهند و باعث ایجاد لکه شود) فقط میزان نمک و جوش شیرین را مساوی با هم نگه دارید)
سیاه شدن قاشق و چنگال
مرحله سه : اضافه کردن قاشق چنگال استیل
قاشق چنگال استیل را در ظرف بگذارید و اطمینان حاصل کنید که تمامی قطعات به فویل آلومینیومی برخورد می کنند ( اگر ظروف استیل زیادی برای تمییز کردن دارید،آن را در دسته های کوچک تر با استفاده از مواد تازه برای هر دسته انجام دهید)
مرحله چهار: شروع واکنش
بر روی گاز یا مایکروویو آب را تا مرحله نزدیک به جوش آمدن گرم کنید و با احتیاط بر روی قاشق چنگال استیل بریزید تا روی آن ها با آب پوشیده شود (به دلیل وجود جوش شیرین آب کف میکند،اطمینان حاصل کنید که فضای کافی در ظرفتان وجود داشته باشد) واکنش شیمیایی فویل، جوش شیرین ، نمک و آب داغ سیاهی و سولفید نقرا را از ظرف شما میگیرد و به فویل می دهد که می تواند باعث تیرگی فویل شود.
قاشق چنگال استیل قدیمی
مرحله پنجم: ماندن قاشق چنگال استیل در آب
اجازه دهید قاشق چنگال استیل یک تا دو دقیقه و یا اگر تیرگی شدید است، تا پنج دقیقه در آب خیس بخورند. ظروف را از آب در آورید و با آب گرم و صابونی بشویید و به طور کامل با پارچه نرم خشکش کنید.
اگر با سیاه شدگی سرسختی مواجه هستید، این مرحله را دوباره با مواد تازه تکرار کنید و یا با استفاده از مواد داخل کابینت حمام، مانند خمیر دندان این کار را انجام دهید.
مقداری از خمیر دندان را بر روی قاشق چنگال استیل بمالید و با حرکتی دایره وار به آرامی با پارچه ای نرم آن را تمییز کنید. با آب گرم و صابونی بشویید و به طور کامل با پارچه ای تمییز آن را خشک کنید.