با خوردن این نوع «نان» از آسم جلوگیری کنید
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، وبگاه سایتِکدِیلی در گزارشی آورده است: محققان دانشگاه سائوپائولو در برزیل نوعی نان تهیه کردهاند که دارای قابلیت جلوگیری از آسم است.آسم یک بیماری تنفسی شایع در جهان است. ۲۰ میلیون برزیلی با آسم دست و پنجه نرم میکنند و این بیماری به مراجعه ۳۵۰ هزار نفر برزیلی در سال به بیمارستانها منجر میشود.فرمول تهیه این نان در مقاله منتشرشده در مجله Current Developments in Nutrition توضیح داده شده است
این نان حاوی 905-Saccharomyces cerevisiae UFMG A (سویهای از مخمر آبجو با خواص پروبیوتیک) است که علایم آسم را در موشها کاهش میدهد. هنوز آزمایش روی نمونههای انسانی صورت نگرفته استاین بیماری معمولاً با التهاب راه تنفسی و واکنش بیش از حد به محرکها آشکار میشود. دلیل دقیق ایجاد آن بهخوبی شناخته نشده است، اما با محرکهای محیطی، رژیم غذایی و میکروبیوتای روده (میکروبهایی که به طور همزیست در روده زندگی میکنند) و سایر عوامل مرتبط است.به دلیل ارتباط آسم با میکروبیوتای روده، بیماران مبتلا به این بیماری میتوانند از مصرف پروبیوتیکها سود ببرند. پروبیوتیک باکتری زنده و مخمر مفیدی است که به گوارش و هضم غذا در معده کمک میکند و به باکتری خوب معروف است.