آشپزی

با این غذای خوشمزه مادرشوهرتان را جادو کنید!

خاگینه گل سرخ نوعی دسر یا غذای سنتی ایرانی است که با استفاده از گل محمدی، تخم مرغ، آرد و سایر مواد تهیه می شود. این دسر طعم و عطر گلاب و گل محمدی دارد و به دلیل ظاهر زیبا و رنگ صورتی اش، می تواند گزینه مناسبی برای مهمانی ها و مجالس باشد.

یکی از دسر های متفاوت و خوشمزه که مانند کیک کمی پف دارد و با استفاده از گل محمدی تهیه می شود خاگینه گل سرخ است. این خاگینه خوشمزه و متفاوت در زیر ۱ ساعت تهیه می شود. دو نوع رایج برای خاگینه گل سرخ وجود دارد:

1. خاگینه ساده گل سرخ:

این نوع خاگینه شبیه به کوکو است و با ضخامت کمی تهیه می شود.

مواد لازم:

  • پودر گل محمدی: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • شربت ساده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پودر گل محمدی را با 2 قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه خیس بخورد.

در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

شیر و گلاب را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.

مخلوط گل محمدی خیس شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری از شربت ساده به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید.

مایه خاگینه را داخل ماهیتابه بریزید و روی آن را صاف کنید.

در ماهیتابه را بگذارید و به مدت 15 تا 20 دقیقه خاگینه را بپزید تا زمانی که سفت شود.

خاگینه را برگردانید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن نیز طلایی رنگ شود.

خاگینه را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

خاگینه را به دلخواه برش دهید و با باقی مانده شربت ساده تزیین کنید.

خاگینه ساده گل سرخ

2. خاگینه پفکی گل سرخ:

این نوع خاگینه ضخیم تر از نوع ساده است و بیشتر شبیه به کیک است.

مواد لازم:

  • پودر گل محمدی: 3 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • شربت ساده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پودر گل محمدی را با گلاب و آب داغ مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه خیس بخورد.

در یک کاسه، شکر و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید تا سفید و کشدار شوند.

آرد، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط گل محمدی خیس شده را به همراه 2 قاشق غذاخوری از شربت ساده به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

ماهیتابه ای را روی حرارت ملایم گرم کنید و کمی روغن مایع داخل آن بریزید.

مایه خاگینه را داخل ماهیتابه بریزید و روی آن را صاف کنید.

در ماهیتابه را بگذارید و به مدت 30 تا 40 دقیقه خاگینه را بپزید تا زمانی که سفت شود.

خاگینه را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

خاگینه را به دلخواه برش دهید و با باقی مانده شربت ساده تزیین کنید.

طرز تهیه خاگینه گل سرخ

نکات تکمیلی:

می توانید از گلاب و پودر گل محمدی تازه برای تهیه این دسر استفاده کنید.

اگر گلاب ندارید، می توانید از 2 قاشق غذاخوری آب به جای آن استفاده کنید.

می توانید به جای شربت ساده، از عسل یا شیره خرما برای تزیین خاگینه استفاده کنید.

دستبند نقره پاندورا
نمایش متن با لینک
دکمه بازگشت به بالا