آشپزی

با این روش یه طعم ویژه و ناب رو تجربه کن!

ترشی فلفل، یکی از چاشنی های سنتی و پرطرفدار ایرانی است که در کنار غذاهای مختلف سرو می شود. این ترشی خوشمزه، علاوه بر طعم و مزه ی تند و تیزی که دارد، خواص زیادی نیز برای سلامتی دارد. فلفل، سرشار از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و است که به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد گوارش و کاهش التهاب کمک می کند.

در این مقاله، به شما دو روش ساده و کاربردی برای تهیه ی ترشی فلفل به روش سنتی و با مخلوط کن را آموزش می دهیم:

روش اول: طرز تهیه ی ترشی فلفل سنتی

مواد لازم:

500 گرم فلفل سبز تند (دلخواه)

250 گرم سرکه سفید

100 گرم آب

1 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (اختیاری)

1 حبه سیر (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا، فلفل ها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.

اگر می خواهید ترشی شما خیلی تند نباشد، می توانید تخم فلفل ها را جدا کنید.

فلفل ها را در یک شیشه ی تمیز و خشک بریزید.

در یک قابلمه، سرکه، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.

بعد از اینکه محلول به جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

محلول خنک شده را به شیشه ی حاوی فلفل ها اضافه کنید.

گلبرگ محمدی و سیر (در صورت تمایل) را به شیشه اضافه کنید.

درپوش شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.

ترشی فلفل بعد از 3 تا 4 روز آماده ی مصرف می شود.

نکات تکمیلی:

می توانید از انواع مختلف فلفل سبز تند برای تهیه ی این ترشی استفاده کنید.

اگر می خواهید ترشی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را افزایش دهید.

می توانید به جای سرکه سفید، از سرکه بالزامیک یا سرکه خرما نیز در این ترشی استفاده کنید.

ترشی فلفل را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.

روش دوم: طرز تهیه ی ترشی فلفل با مخلوط کن

مواد لازم:

500 گرم فلفل سبز تند (دلخواه)

250 گرم سرکه سفید

100 گرم آب

1 قاشق غذاخوری نمک

1 قاشق غذاخوری گلبرگ محمدی (اختیاری)

1 حبه سیر (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا، فلفل ها را به خوبی بشویید و ساقه های آنها را جدا کنید.

اگر می خواهید ترشی شما خیلی تند نباشد، می توانید تخم فلفل ها را جدا کنید.

فلفل ها، گلبرگ محمدی و سیر (در صورت تمایل) را در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

سرکه، آب و نمک را به مخلوط کن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

مخلوط را از مخلوط کن خارج کنید و در شیشه ی تمیز و خشک بریزید.

درپوش شیشه را محکم ببندید و آن را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید قرار دهید.

ترشی فلفل بعد از 3 تا 4 روز آماده ی مصرف می شود.

نکات تکمیلی:

می توانید از انواع مختلف فلفل سبز تند برای تهیه ی این ترشی استفاده کنید.

اگر می خواهید ترشی شما طعم ترش تری داشته باشد، می توانید مقدار سرکه را افزایش دهید.

می توانید به جای سرکه سفید، از سرکه بالزامیک یا سرکه خرما نیز در این ترشی استفاده کنید.

ترشی فلفل را می توانید به مدت 2 تا 3 ماه در یخچال نگهداری کنید.

دستبند نقره پاندورا
دکمه بازگشت به بالا